Guest Dharma Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 hej. mam prośbe. Miałam nietypowy symbol we snie. Czy ktoś pomógłby mi zinterpretować? śnilo mi się, że wróżyłam sobie z kart ( w rzeczywistości nigdy w życiu nie miałam z nimi odczynienia z kartami. Jestem całkowicie zielona w tej kwestii ) i w trakcie tasowania wypadła mi karta która przedstawiała jakiegoś króla.. i miałam odczucie, że ta karta znaczy coś ważnego coś co odnosi się do mojej przyszłości. Co oznacza taka karta?? Dziekuje z góry:)) Link to post Share on other sites
Sephira 105 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Drahma2, myślę, że fakt iż sama wróż sobie we śnie świadczy o tym, ze sama kierujesz swoim życiem, jesteś kowalem własnego losu. Wizerunek króla może świadczyć o poważaniu, szacunku, którym darzą Cię inni, a na co sama sobie zapracowałaś. A może przyjdzie Ci spotkać jakiegoś króla Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Guest Dharma Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 o dziękuję za interpretacje Sephiro:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts