Jump to content

Recommended Posts

Proponuje umieszczać wasze przepisy z parówek. podam swój.

 

8 parówek cienkich, najlepiej jedynek

ketchup pikantny

żółty ser w plastrach

boczek lub salami

zioła wedle uznania

 

parówki nacinamy na końcach by się ładnie otworzyły, dno naczynia żaroodpornego pokrywamy ketchupem. układamy parówki,na nich ser i salami lub boczek. sypiemy ziołami. zapiekamy w piekarniku aż boki parówek ładnie się powyginają i przyrumienią. pychotka. polecam. można parówki owinąć boczkiem lub salami ale z tym więcej zabawy. SMACZNEGO

Link to post
Share on other sites

nic nie szkodzi i tak wiem że większość lubi to świństwo. a myślisz,że jak kupisz śląską to w niej jest coś lepszego? jeśli tak to zajadaj sie do woli

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...