zbojnicka.dziewka 0 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Myślę o swoim "byłym?" dość często, mamy niewyjaśnione sprawy. Miałam z NIM sen, Schodziłam do piwnicy (gdzie zawsze jest nieład), widziałam że jest otwarta i była tam inna dziewczyna, w tej piwnicy było rozłożone łóżko, stał nakryty stół, mój kochany leżał (nie był zupełnie nagi), ja z tej wściekłości pobiłam butelki z winem które stały na stole... Quote Link to post Share on other sites
Slawomir 126 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Witam! piwnica to podświadomośc schodząc do piwnicy owdołujesz sie do swojej podswiadomości w piwnicy jest on z inna w dadatku łóżko i alkohol - podejrzewasz go o to ze ma inną i raczej "nie grają w bierki" stąd ta senna agrsja i tłuczone szkło. pozdrawiam: Sławomir Quote Link to post Share on other sites
zbojnicka.dziewka 0 Posted August 24, 2010 Author Share Posted August 24, 2010 Czyli mam się nie doszukiwać "'czegoś"..? Nie świadczy to o realnej sytuacji..? Hm.. W zasadzie racja- piwnica może oznaczać podświadomość, głebię.. Kasia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts