Kimmy160 0 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 (edited) PROSZĘ NIECH MI KTOŚ POMOŻE JESTEM PRZERAŻONA , STRASZNIE BOJĘ SIĘ O TO CO MNIE JESZCZE SPOTKA POMOCY , NIECH MI KTOŚ POMOŻE PROSZĘ !:ziew_na: MOJA DATA UR. 10.09.1974 Edited March 1, 2011 by Kimmy160 DOPISAŁAM DATĘ Quote Link to post
patsy 111 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 PROSZĘ NIECH MI KTOŚ POMOŻE JESTEM PRZERAŻONA , STRASZNIE BOJĘ SIĘ O TO CO MNIE JESZCZE SPOTKA POMOCY , NIECH MI KTOŚ POMOŻE PROSZĘ !:ziew_na: MOJA DATA UR. 10.09.1974 musisz napisać na czym polega problem,z kartami jest tak,że im konkretniejsze pytanie,tym konkretniejsza odpowiedź Quote Link to post
Guest wormars Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 musisz napisać na czym polega problem,z kartami jest tak,że im konkretniejsze pytanie,tym konkretniejsza odpowiedź patsy - tutaj sie z Toba moge zgodzic :_kwadr: Quote Link to post
patsy 111 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 patsy - tutaj sie z Toba moge zgodzic :_kwadr: ja nie potrzebuje adwokata,nie musisz sie ze mna zgadzac ani ja z Toba,ale,ze jestes moim rownolatkiem,to Ci moge wybaczyc;) Quote Link to post
Guest wormars Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Nawet nie wiem czy bym chcial byc adwokatem ... - to taka nudna praca pod krawatem Quote Link to post
Recommended Posts