Elian 0 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Chętnie podzielę się ebookami: R. Stiller - Magia i jej tajemnice P. Coelho - Podręcznik Wojownika Światła, Zahir, 11 minut N. D. Walsh - Rozmowy z Bogiem (cz 1, 2, 3) A. LAvley - Biblia Szatana J. Gray - Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki w sypialni O. Nydahl - Medytacja w życiu codziennym S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr R. Bruce - Nowe Drogi Energii S. Victor - Nauki Carlosa Castanedy R. Milan - Parapsychologia praktyczna W. Prątnicka - Opętani przez duchy (fragmenty) M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja F. Nietzche - Tako rzecze Zaratustra F. Nietzche - Poza dobrem i złem C&C Muir - Tantra, sztuka świaodmiego kochania D. Milman - Dorga miłującego pokój wojownika R. Kosmowska - Szkoła czarownic A. Mindell - Siedząc w ogniu A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem A. Mindell - Praca nad samym sobą D. Marazek - Hipnoza dla początkujących L. Starowicz - Seks partnerski L. Starowicz - Seks dojrzały G. Le Bon - Psychologia tłumu A. Lange - Tajemnice uwodzenia E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia D. Hume - Dialogi o religii naturalnej A. Huxley - Drzwi percepcji H. Hesse - Wilk stepowy R. Allan - Poznaj swoją osobowość A. Nathariel - Księga duchów natury G. Amorth - Egzorcyści i psychiatrzy S. Brown - Na drugą Stronę i spowrotem A. Borowiec - Przewodnik po technikach manipulacyjnych Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii D. Boadela - Toksyczni terapeuci, przemoc religijna L. Arnold - Autoagresja F. Bardon - Wtajemniczenie do hermetyzmu A. Sheryy - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy A. Loyd - Ludzie i sny M. Green - A witch alone C. Castaneda - Aktywna strona nieskończoności H. Elerbe - Ciemna strona chrześcijaństwa J. Ritchie - Doświadczenia z pogranicza śmierci A. Bednarz - Medytacja - Teoria i Praktyka O. Wingho - Podręcznik Huny Starhawk - The spiral Dance F. de Grandis - Zostań Boginią A. de Mello - Przebudzenie Osho - Psychologia ezoteryki Osho - Żyj z pasją Osho - Modlitwa Osho - Mapy świadomości Osho - Trzecie oko A. Martine - Szaman naszych czasów D. Goleman - Inteligencja emocjonalna w praktyce D. Goleman - Medytujacy umysł B. Hooff - Tao Kubusia Puchatka R. Moody - Życie po życiu R. Moody - Kto się śmieje ostatni R. Moody - Odwiedziny z zaświatów Powell - panowanie nad umysłem Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe R. Monroe - Podróże poza ciałem R. Monroe - Dalekie podróże Trening widzenia aury Sztuka wojenna Na raz nie wysyłam więcej niż 10 książek. Link to post
Tomek003 10 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 no to czy możesz mi wysłać na emaila następujące tytuły: R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja R. Kosmowska - Szkoła czarownic E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia A. Nathariel - Księga duchów natury Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii Trening widzenia aury A. Borowiec - Przewodnik po technikach manipulacyjnych mój email to [email protected] Link to post
julenka 195 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 a ja tak sromnie poprosze na razie o: Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii [email protected] Link to post
Szyla 13 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Sliczna kolekcja Czy moge poprosic o Powell'a (zestaw 5ciu ), Trening widzenia aury, Parapsychologia praktyczna, A. Mindell - Praca nad samym sobą i Osho - Trzecie oko [email protected] pozdrawiam najserdeczniej Link to post
Cadaveris 22 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Hmmm a może lepiej wrzucić ebooki na jakis server - by można było swobodnie ściagać ? Jak nie masz czasu powrzucać wszystkich na servery to możesz mi przeslać te Ebooki a ja to wrzuce na jakiś server ... Przy okazji - ładna kolekcja <miodzio> heh Link to post
julenka 195 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 ooo... bylabym za bo moje oczko wypatrzylo nastepne ksiazeczki Link to post
caliah 75 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Witaj Elian, Rzeczywiście imponująca kolekcja Czy możesz udostępnić mi: G. Amorth - Egzorcyści i psychiatrzy D. Boadela - Toksyczni terapeuci, przemoc religijna Powell - panowanie nad umysłem Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe Trening widzenia aury [email protected] Pozdrawiam Link to post
Elian 0 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Mówiąc szczerze, wygodniej codziennie wysyłać mi po trochu niż wszystko na raz Doszły książki do wszystkich którzy prosili? To prosić o więcej Link to post
caliah 75 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Dziękuję Część dotarła. Po drodze zaginłęły, wiec proszę o ich dosłanie: Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe Pozdrawiam Link to post
Elian 0 Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 Już się robi Ładowało się podejrzanie długo, dlatego pytałam Daj znać jakby co. Link to post
Cadaveris 22 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Hmm to moze i ja o coś poprosze Hmmm taki wybor To jak możesz podeślij mi : S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii Powell - panowanie nad umysłem Osho - Trzecie oko Trening widzenia aury Sztuka wojenna R. Bruce - Nowe Drogi Energii D. Milman - Dorga miłującego pokój wojownika A. Mindell - Siedząc w ogniu A. Nathariel - Księga duchów natury Na adres [email protected] - zgóry dzieki Link to post
Guest truskawka Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Fantastyczna kolekcja. Czy mogłabym prosić o następujące pozycje: R. Milan - Parapsychologia praktyczna A. Mindell - Praca nad samym sobą A. Huxley - Drzwi percepcji Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii A. Sheryy - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy Osho - Psychologia ezoteryki Powell - panowanie nad umysłem Pozdrawiam. Edited June 9, 2009 by truskawka usunięcie e-maila Link to post
caliah 75 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Hej Na razie jeszcze nie dojechały. Gdybyś mogła spróbować jeszcze raz i ewentualnie do tych czterech: Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe dołożyć jeszcze dwie: R. Milan - Parapsychologia praktyczna Osho - Psychologia ezoteryki [email protected] P.S. Ale masz pracowity dzionek :icon_smile2: Pozdrawiam Link to post
caliah 75 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Dziękuję Otrzymałam wszystkie + 2 Link to post
robson_jag2 0 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Witaj Super wstawka:_okok::_okok:, chętnie skorzystałbym z 1,2,3 części Rozmowy z Bogiem, jeśli jest taka możliwość. [email protected] Pozdrawiam Link to post
Asmodeus 0 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) A ja poproszę o - R. Stiller - Magia i jej tajemnice R. Milan - Parapsychologia praktyczna A. Mindell - Siedząc w ogniu A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem A. Mindell - Praca nad samym sobą A. Huxley - Drzwi percepcji A. Bednarz - Medytacja - Teoria i Praktyka Powell - panowanie nad umysłem Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Niestety więcej Powell'a się nie zmieści:) Pozdrawiam I dziękuję za podzielenie się. Asmodeus Mój adres e-mail [email protected] Edited November 18, 2008 by Asmodeus Link to post
Justys 1 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Elianie, Jeśli mogę prosić, to poproszę o: J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa A. Sheryy - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy F. de Grandis - Zostań Boginią A. Lange - Tajemnice uwodzenia R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii A. Borowiec - Przewodnik po technikach manipulacyjnych Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii C&C Muir - Tantra, sztuka świaodmiego kochania A. Loyd - Ludzie i sny e-mai : [email protected] Link to post
Jasiu 0 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Cześć! Ja prosze o te książki: R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii R. Monroe - Podróże poza ciałem M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja R. Kosmowska - Szkoła czarownic B. J. Bagiński - Księga czakr A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem [email protected] Z góry dziękuje! Link to post
Aura 46 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Witam, czy mogłabym też prosić o nastpująca pozycje? Trening widzenia aury Powell Panowanie nad umusłe, Osho Psychologia ezoteryki oraz Trzecie oko R. Allan Poznaj swoja osobowość Dziękuję Link to post
Tom132 0 Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Jeśli mogłabyś mi je podesłać na maila byłbym baaardzo wdzięczny! D. Marazek - Hipnoza dla początkujących A. Nathariel - Księga duchów natury Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii J. Ritchie - Doświadczenia z pogranicza śmierci Osho - Modlitwa Osho - Trzecie oko A. Martine - Szaman naszych czasów R. Stiller - Magia i jej tajemnice R. Moody - Życie po życiu R. Moody - Odwiedziny z zaświatów [email protected] Pozdrawiam Tom132 Link to post
Dean_1 0 Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia A. Nathariel - Księga duchów natury Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii [email protected] Dziękuję,Pozdrawiam Link to post
petra.b 6 Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Witam serdecznie! Na prawdę imponująca kolekcja! Jeśli to aktualne, to poprosiłabym o: R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii R. Monroe - Podróże poza ciałem M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja R. Kosmowska - Szkoła czarownic B. J. Bagiński - Księga czakr A. Nathariel - Księga duchów natury Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam ciepluchno! Link to post
Guest alathea Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Witam i serdecznie prosze - jesli to mozliwe o ponizsze e-booki, kolekcja naprawde spora bardzo dziekuje:bukiet: A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem B. Hooff - Tao Kubusia Puchatka Trening widzenia aury Osho - Mapy świadomości Osho - Trzecie oko Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe [email protected] Link to post
hrumachis 0 Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Fajna kolekcja Ja również chciałabym móc zaznać i skorzystać z wiedzy w nich zawartej ... R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii B. Hooff - Tao Kubusia Puchatka D. Marazek - Hipnoza dla początkujących R. Allan - Poznaj swoją osobowość F. de Grandis - Zostań Boginią Trening widzenia aury Dziękuję [email protected] Link to post
Dir en Grey 1 Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Witam mogłbyś mi przesłać podane e-booki na ten adres ? [email protected] z góry dzieki Trening widzenia aury Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii R. Allan - Poznaj swoją osobowość A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem . Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii D. Milman - Dorga miłującego pokój wojownika Link to post
czarna131415 45 Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Nie wiem czy jeszcze ma pan te ksiazki,ale prosze o: J. Gray - Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus O. Nydahl - Medytacja w życiu codziennym R. Milan - Parapsychologia praktyczna C&C Muir - Tantra, sztuka świaodmiego kochania A. Mindell - Praca nad samym sobą D. Marazek - Hipnoza dla początkujących A. Lange - Tajemnice uwodzenia E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia R. Allan - Poznaj swoją osobowość S. Brown - Na drugą Stronę i spowrotem F. de Grandis - Zostań Boginią Trening widzenia aury Link to post
czarna131415 45 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 O wlasnie zapomnialam podac swój adres e-mail. [email protected] Link to post
Mefasm 0 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 ja prosilbym o wyslanie nastepujacych tyt. S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii R. Stiller - Magia i jej tajemnice M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii J. Ritchie - Doświadczenia z pogranicza śmierci Trening widzenia aury Sztuka wojenna adres: [email protected] z gory dziekuje Link to post
xsenia 0 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Witam Jeśli znajdzie się odrobina czasu to bardzo poprosze o: Trening widzenia aury B. J. Bagiński - Księga czakr Osho - Trzecie oko Powell - panowanie nad umysłem Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe [email protected] Link to post
Mega60 6 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Witaj! Prosze napisz mi czy te przesłania książek wiążą sie z kosztami, które ja mam pokryć. A jesli tak to ile. Mozesz napisac na moją pocztę priv. [email protected] Link to post
Guest Patryk8 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Czy mógłbym poprosić o: R. Monroe - Podróże poza ciałem mail- [email protected] Dziękuję z góry Link to post
Leonardo 0 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Ja bardzo proszę, jeżeli można o F. de Grandis - Zostań Boginią Z góry dziękuję [email protected] Link to post
Tiwaz 1 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 (edited) Ja poproszę o "zostań boginią" i "podręcznik wojownika światła". mail na PW Edited September 27, 2009 by Tiwaz Link to post
Pustelnik 2 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Ja chciałbym poprosić o: Sztuka wojenna R. Allan - Poznaj swoją osobowość Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii A. Huxley - Drzwi percepcji E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia N. D. Walsh - Rozmowy z Bogiem (cz 1, 2, 3) S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Victor - Nauki Carlosa Castanedy B. J. Bagiński - Księga czakr Mój adres to [email protected] Pozdrawiam i dziękuje Link to post
jacek_87 1 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 to ja poproszę o 1. O. Wingho - Podręcznik Huny 2. Osho - Modlitwa [email protected] Link to post
fatimma 1 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 a ja mam jakies ksiazki pelno tego okolo 2giga ... jak to wsadzic na forum zeby po kolei kazdemu nie wysylac ? Link to post
Tiwaz 1 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 wrzuć na jakiś serwer i daj linki Link to post
PoNczek 0 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Ja poproszę o ile można o: R. Stiller - Magia i jej tajemnice A. LAvley - Biblia Szatana S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii R. Monroe - Podróże poza ciałem Trening widzenia aury [email protected] Link to post
Semi6 1 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Chętnie podzielę się ebookami: R. Stiller - Magia i jej tajemnice P. Coelho - Podręcznik Wojownika Światła, Zahir, 11 minut N. D. Walsh - Rozmowy z Bogiem (cz 1, 2, 3) A. LAvley - Biblia Szatana J. Gray - Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki w sypialni O. Nydahl - Medytacja w życiu codziennym S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr R. Bruce - Nowe Drogi Energii S. Victor - Nauki Carlosa Castanedy R. Milan - Parapsychologia praktyczna W. Prątnicka - Opętani przez duchy (fragmenty) M. Oczkowski - Magia, czarostwo, herezja F. Nietzche - Tako rzecze Zaratustra F. Nietzche - Poza dobrem i złem C&C Muir - Tantra, sztuka świaodmiego kochania D. Milman - Dorga miłującego pokój wojownika R. Kosmowska - Szkoła czarownic A. Mindell - Siedząc w ogniu A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem A. Mindell - Praca nad samym sobą D. Marazek - Hipnoza dla początkujących L. Starowicz - Seks partnerski L. Starowicz - Seks dojrzały G. Le Bon - Psychologia tłumu A. Lange - Tajemnice uwodzenia E. Klemp - Okultyzm, ukryta strona życia D. Hume - Dialogi o religii naturalnej A. Huxley - Drzwi percepcji H. Hesse - Wilk stepowy R. Allan - Poznaj swoją osobowość A. Nathariel - Księga duchów natury G. Amorth - Egzorcyści i psychiatrzy S. Brown - Na drugą Stronę i spowrotem A. Borowiec - Przewodnik po technikach manipulacyjnych Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii D. Boadela - Toksyczni terapeuci, przemoc religijna L. Arnold - Autoagresja F. Bardon - Wtajemniczenie do hermetyzmu A. Sheryy - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy A. Loyd - Ludzie i sny M. Green - A witch alone C. Castaneda - Aktywna strona nieskończoności H. Elerbe - Ciemna strona chrześcijaństwa J. Ritchie - Doświadczenia z pogranicza śmierci A. Bednarz - Medytacja - Teoria i Praktyka O. Wingho - Podręcznik Huny Starhawk - The spiral Dance F. de Grandis - Zostań Boginią A. de Mello - Przebudzenie Osho - Psychologia ezoteryki Osho - Żyj z pasją Osho - Modlitwa Osho - Mapy świadomości Osho - Trzecie oko A. Martine - Szaman naszych czasów D. Goleman - Inteligencja emocjonalna w praktyce D. Goleman - Medytujacy umysł B. Hooff - Tao Kubusia Puchatka R. Moody - Życie po życiu R. Moody - Kto się śmieje ostatni R. Moody - Odwiedziny z zaświatów Powell - panowanie nad umysłem Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne Powell - cialo przyczynowe R. Monroe - Podróże poza ciałem R. Monroe - Dalekie podróże Trening widzenia aury Sztuka wojenna Na raz nie wysyłam więcej niż 10 książek. Czy moge prosic o przeslanie ksiazek? J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa J. Gray - Marsjanie i Wenusjanki w sypialni na adres [email protected] Pozdrawiam i dziekuje Semi Link to post
izodlka 1 Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 czy moge poprosić następujące pozcje R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii C&C Muir - Tantra, sztuka świaodmiego kochania Mindell - Praca ze sniącym ciałem A. Lange - Tajemnice uwodzenia R. Allan - Poznaj swoją osobowość A. Borowiec - Przewodnik po technikach manipulacyjnych Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii Trening widzenia aury na [email protected] z gory dziekuje Link to post
Wiedźmin 43 Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Prosiłbym o: Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii J. Bagiński - Księga czakr R. Stiller - Magia i jej tajemnice e-mail: [email protected] Dziekuję Link to post
mirabeella 2 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Możesz użyczyc mi A. Lange - Tajemnice uwodzenia [email protected] Link to post
CiekawyRon 0 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Czy mogę poprosić o: R. Monroe - Podróże poza ciałem Trening widzenia aury Osho - Trzecie oko A. Borowiec - Przewodnik po technikach manipulacyjnych S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr R. Stiller - Magia i jej tajemnice Z góry Ci serdecznie dziękuję Link to post
Guest Patryk8 Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Przepraszam, ale z ciekawości zapytam czy przekazywanie ebooków jest jeszcze aktualne. Bo dawno temu wysłałem prośbę, jednak niczego nie dostałem :/ Link to post
Justa39 2 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Jeśli jest aktualne to poproszę o : J. Gray - Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus C&C Muir - Tantra, sztuka świaodmiego kochania A. Sheryy - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy R. Moody - Życie po życiu R. Allan - Poznaj swoją osobowość email:[email protected] Link to post
laverita 4 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Chętnie bym skorzystała,ale z tego co widzę użytkownik był zalogowany na forum ostatni raz już dosyc dawno-----20 października..........Miejmy nadzieję,że jeszcze tu zaglądnie,a wtedy i ja poproszę....... Link to post
Szamek 0 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 ieżle pewnie długo zbierałaś tę kolekcje mogę prosić o: A. Nathariel - Księga duchów natury S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii R. Stiller - Magia i jej tajemnice mój mail [email protected] czekam i pozdrawiam Link to post
shirkan164 0 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 (edited) ja bym poprosił: R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii Powell - panowanie nad umysłem Trening widzenia aury zastanawiam się nad uwodzeniem ale jednak wolę nie bo co to za miłość która nie jest prawdziwa albo jest to tylko zauroczenie z góry thx x) Edited January 1, 2010 by shirkan164 Nie dopisałem podziękowania :D Link to post
Przemo995 0 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 H. Hesse - Wilk stepowy A. Mindell - Siedząc w ogniu A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem A. Mindell - Praca nad samym sobą D. Marazek - Hipnoza dla początkujących R. Stiller - Magia i jej tajemnice P. Coelho - Podręcznik Wojownika Światła, Zahir, 11 minut Jak można to o te proszę ;x Pozdrawiam i życzę wszystkim Wszystkiego najlepszego!!! Link to post
dezire3 33 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Jesli jeszcze aktualnę to poproszę A. LAvley - Biblia Szatana Dziekuje z góry. [email protected] Link to post
Nordis 3 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Wysłałem Ci. Ale osobiście nie radzę czytać rzeczy napisanych przez LaVey'a. Ma on straszne przekłamania dotyczące mitologii. Jest to rada Vivien za co jestem wdzięczny ^^ Wiem bo sprawdziłem I masz ją ode mnie tylko do celów badawczo-edukacyjnych ^^ Link to post
dezire3 33 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Dzięki serdaczne czytałam jego ,,Szatańskie czarownicę,, ...i jestem ciekawa tej ksiazki.Dziekuję jeszcze raz:cmok: Link to post
Key 1 Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Mogłabym prosić na [email protected] nast tytuły: R. Stiller - Magia i jej tajemnice S. Kizinczuk - Wprowadzenie do Magii B. J. Bagiński - Księga czakr F. Nietzche - Poza dobrem i złem R. Allan - Poznaj swoją osobowość A. Nathariel - Księga duchów natury Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii z góry dziękuję Link to post
KataMusica 3 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Witam też bym Cię Elian poprosiła o książeczki: A. Mindell - Praca ze sniącym ciałem A. Mindell - Praca nad samym sobą Powell - ciało eteryczne Powell - cialo mentalne Powell - ciało astralne dziękuję :* Powell - cialo przyczynowe Link to post
KataMusica 3 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 ooojej ciało przyczynowe mi się przesunęło pod "dziękuję" :D Link to post
KataMusica 3 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 no tak...jeszcze mail: [email protected] Link to post
Damiancki 0 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Bardzo proszę na email: [email protected] te oto tytuły? Bardzo dziękuję z góry R. Monroe - Podróże poza ciałem Trening widzenia aury Link to post
justy 0 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Zaskakująca kolekcja Jestem pod wrażeniem. Jesli więc mozna poproszę i z góry dziekuję: Bednarz - Medytacja - Teoria i Praktyka O. Nydahl - Medytacja w życiu codziennym B. J. Bagiński - Księga czakr Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii R. Monroe - Podróże poza ciałem R. Monroe - Dalekie podróże Trening widzenia aury mój e-mai: [email protected] Link to post
Key 1 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 czy ktoś dostaje te książki na maila po poproszeniu o nie czy tylko ja nie dostałam? Link to post
petra.b 6 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 ja też nie dostałam... a prosiłam o nie kilka miesięcy temu ;( Link to post
Aura 46 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Witam, czy mogłabym też prosić o nastpująca pozycje? Trening widzenia aury Powell Panowanie nad umusłe, Osho Psychologia ezoteryki oraz Trzecie oko R. Allan Poznaj swoja osobowość Dziękuję Sorki, ale do tej pory nie mam Link to post
VanillaM 0 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Witam, gdyby ktos chciał to posiadam "Anastazję" 8 tomów do sciągnięcia bezposrednio z serwera http://hotfile.com/dl/22052335/0e6dbd3/Megre_Wladimir_-_Anastazja_1.pdf.html http://hotfile.com/dl/22052837/7cc2298/Megre_Wladimir_-_Anastazja_2.pdf.html http://hotfile.com/dl/22053087/75eefe1/Megre_Wladimir_-_Anastazja_3.pdf.html http://hotfile.com/dl/22053541/dfb60a2/Megre_Wladimir_-_Anastazja_4.pdf.html http://hotfile.com/dl/22053621/19f5057/Megre_Wladimir_-_Anastazja_5.pdf.html http://hotfile.com/dl/22054812/e69e513/Megre_Wladimir_-_Anastazja_6.pdf.html http://hotfile.com/dl/22054863/334b7d2/Megre_Wadimir_-_Anastazja_7.pdf.html http://hotfile.com/dl/22055114/6e80d7c/Megre_Wadimir_-_Anastazja_8.pdf.html Link to post
justy 0 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 też niestety nie dostałam żadnej z książek... Link to post
Namanira 25 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Zaskakująca kolekcja Jestem pod wrażeniem.Jesli więc mozna poproszę i z góry dziekuję: Bednarz - Medytacja - Teoria i Praktyka O. Nydahl - Medytacja w życiu codziennym B. J. Bagiński - Księga czakr Bo Yin Ra - Podręcznik białej magii R. Monroe - Podróże poza ciałem R. Monroe - Dalekie podróże Trening widzenia aury mój e-mai: [email protected] Minuta szukania: Robert A. Monroe Podroze poza cialem.pdf - Ezoteryk30 - Chomikuj.pl Trening widzenia aury.doc - Retland - Chomikuj.pl Andrzej Bednarz Medytacja teoria i praktyka.pdf - commando - Chomikuj.pl Lama Ole Nydahl Medytacja w ?yciu codziennym.pdf - Brave87M - Chomikuj.pl S.Sharamon B.Bagi?ski Ksi?ga Czakr.pdf - Thomas1971 - Chomikuj.pl Bo Yin Ra Podr?cznik bia?ej magii .doc - Noelle - Chomikuj.pl E-booki są obecnie dostępne jak aspiryna i chyba nie ma sensu czekać w nieskończoność, można sobie wygooglować EDIT: Jakby ktoś się nie bardzo orientował podaję link do wyszukiwarki, która sprawdza zawartość chomikuj.pl: http://www.google.com/cse/home?cx=009718580033532310152:h6uyxfsu7-g&hl=pl Edited April 14, 2010 by Namanira Link to post
karami 0 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 czy moglaby prosic pare ebookow ma email N. D. Walsh - Rozmowy z Bogiem (cz 1, 2, 3) O. Nydahl - Medytacja w życiu codziennym A. Mindell - Praca nad samym sobą L. Starowicz - Seks partnerski L. Starowicz - Seks dojrzały A. Bednarz - Medytacja - Teoria i Praktyka Osho - Żyj z pasją dziekuje z gory email adres [email protected] Link to post
Troxet 0 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 A poproszę trzyv (jeśli to nadal auktualne): R. Kosmowska - Szkoła czarownic J. Bagiński - Księga czakr B. Hooff - Tao Kubusia Puchatka - hm... tytuł mi się podoba \ email - [email protected] Imponująca kolekcja - no, no... ;D Z góry dzięki. Link to post
Guest Iwanov Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Elian od dawna nie przesyła:).Polecam szukać na chomiku. Link to post
Guest anatemka Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 to zamykam. Namanira: EDIT: Jakby ktoś się nie bardzo orientował podaję link do wyszukiwarki, która sprawdza zawartość chomikuj.pl: http://www.google.com/cse/home?cx=00...yxfsu7-g&hl=pl Link to post
Recommended Posts