kaath 0 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Ten sen był dla mnie bynajmniej głupi. Ale mam 15 lat i chcę wiedzieć czy może on coś oznaczać... Dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży. Akurat była u mnie cała rodzina kiedy zaczęłam rodzić, więc po cichu poszłam do łazienki, żeby nie robić afery. Nalałam wody do wanny, weszłam do niej i czekałam na skurcze, ale do łazienki weszła mama, zawołała innych, a oni otoczyli wannę i zaczęli komentować to między sobą, gratulowali mi, a ja ciągle tylko wrzeszczałam, żeby stąd wyszli i nie pamiętam co było dalej. Quote Link to post Share on other sites
OazaSpokoju 81 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Powiedziałabym, że to naturalny przejaw w tym wieku, żeby spodziewać się otoczeniu, że do wszystkiego się wtrącą Taka kolej rzeczy, że nastolatkowie tworzą-rodzą siebie, a rodzina wtyka nos i komentuje i udziela rad (niekoniecznie chcianych). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts