Shorma 0 Report post Posted June 5, 2013 Hej, Jestem tu nowa. Szukałam na forum ale nic z tych rzeczy nie mogłam znaleźć. Chodzi o to, że poszukuję sposobu aby konkretna osoba przypomniała sobie coś o czym zapomniała. Czymś ważnym. Proszę o przeniesienie, nakierowanie, lub wskazanie jakiegoś dobrego sposobu. Pozdrawiam i z góry dziękuję ! Share this post Link to post Share on other sites
iridos 143 Report post Posted June 5, 2013 sms najszybszy Share this post Link to post Share on other sites
artemisia 2 Report post Posted June 5, 2013 SMS, telefon, mail albo posłaniec. Ewentualnie tradycyjny list. Takich rzeczy się magią nie załatwia. Chyba że nie masz odwagi z tą osobą, która ma sobie to coś przypomnieć, rozmawiać. Wtedy nic nie pomoże... Share this post Link to post Share on other sites
Shorma 0 Report post Posted June 5, 2013 kiepskawo >.< cóż, dziękuję za wszystkie odpowiedzi Share this post Link to post Share on other sites
Marite 0 Report post Posted June 18, 2013 Zagadkowa trochę ta sprawa i raczej brzmi bardzo poważnie:) Zależy co i kto ma sobie przypomnieć, może to być rocznica ślubu, albo data urodzin bo na prezent czekamy, albo dziadek schował testament i nie pamięta gdzie:icon_smile2: Można jeszcze sięgnąć po gruby kaliber czyli ...Ale to już zaawansowana psychologia. Niektórzy psycholodzy to potrafią i mogą zdziałać cuda. Podobno kiedyś na wyjeździe integracyjnym z mojej firmy zaproszono takiego i ten prezentował swoje umiejętności na ochotniku, którym był jeden z dyrektorów...po tym żona prawie z nim rozwód wzięła:) wesoło było:hahahaha: Share this post Link to post Share on other sites