nepi94 Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Wiem że moja prośba jest błacha w porównaniu z problemami innych no ale prosił bym o wsparcie w leczeniu gdyż wczoraj miałem pecha i trafiłem w nieodpowiednie miejsce z którego wróciłem połamany i z wstrząsem mózgu jutro czeka mnie wizyta u lekarza i zabieg w dodatku muszę ogarnąć parę dość trudnych spraw które zepsułem dlatego proszę w miarę możliwości o wsparcie energetyczne i modlitewne. Pozdrawiam Nepi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Podaj dane( imie, nazwisko i miejscowośc) na priv to zrobię zabieg ReiKI.Czy zabieg ma byc w znieczuleniu?I napisz co masz złamane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelXX Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) jak chcesz to moge pomodlić się za cb do Archanioła,aby czuwał nad tb zdrowotnie. ale potrzebne mi twoje imie imię i data urodzenia napiz mi na priv a pomoge:) Edited July 31, 2013 by Kobalt60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts