Jump to content

Krótkiie pytanie - jutro weryfikacja

emilr

Recommended Posts

Posted (edited)

Dotyczy pana karmicznego, ale w sprawach zawodowych (w tle mogły sie pokazać emocje, radość na spotkanie po weekendzie - on ostatnio jest dla mnie bardzo miły :)) . Od jakiegos czasu planowane spotkanie, jednak dowiedziałąm sie, że moze nie wypalić z powodów od nas niezależnych - technicznych. Coś z papierami nie tak.

Tali RW, pozycja prosta.

Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze on jutro przyjedzie. ?

Wyleciała: Mag I - od razu skojarzyła mi sie ze spryciarzem informatykiem, który będzie działał, może coś naprawi, zebyśmy mogli sie zobaczyć :)

tło: 4 bułąw, Rycerz Kielichów, 10 kielichów - nie wiem, czy tło pokazuje nasze oczekiwania. Jeśli tak, to czekamy na siebie :)

Karty właściwe: II Kapłanka, 10 mieczy, król buław => XIII śmierć, HB XII Wisielec i III Cesarzowa - w kapłance dopatruję sie czekania. Teraz nie ma szans na spotkanie, więc w 10 mieczy moze jest szansa na zwrot akcji i król buław w drodze do mnie :) W podsumowaniu smierć - też zmana, ale jednak czekanie (Wisielec), jednak moje zadowolenie (cesarzowa.

jak myslicie. 10 mieczy i smierć daje mi jednak do myslenia. Jutro zweryfikuję. Pliiissss. Tak sie cieszyłam, ze sie zobaczymy, a tu takie coś.

Edited by emilr
Posted

Wyleciała: Mag I - od razu skojarzyła mi sie ze spryciarzem informatykiem, który będzie działał, może coś naprawi, zebyśmy mogli sie zobaczyć :)

tak może zająć się jakiś ambitnym działaniem-jak to mag z narzędziami, może dumać nad jakimś zadaniem, albo ogólnie to mądry facet, który Ci zaimponuje swoją wiedzą.

tło: 4 bułąw, Rycerz Kielichów, 10 kielichów - przyjedzie, szybko coś załatwi, oczywiście facet mądry bez problemowo, będziesz zadowolona;)

Karty właściwe: II Kapłanka, 10 mieczy, król buław => XIII śmierć, HB XII Wisielec i III Cesarzowa - może się spóźni z przyczyn niezależnych od niego. Może coś w pracy go zatrzyma, może szef?ale się doczekasz i tu także widać Twoje zadwolonenie:D

• Like 1
Posted

Dzięki Panno Marto :bukiet:

ale się doczekasz i tu także widać Twoje zadwolonenie:D
ale nerwów troche będzie wcześniej pewnie. I czekania.

Tak sie za nim stęskniłam. Byłabym bardzo zawiedziona, gdyby nie wypaliło.

Poza tym sama jestem ciekawa, co karty chciały powiedzieć. Takie wymowne, ale tysiąc wątpliwości.

Posted

nerwy to nie wiem, bo tam nerwów osobiście nie widzę. Kapłanka jest raczej cierpliwa,więc obstawiam,że odwrotnie;) ważniejsze będzie dla Ciebie to,że pomimo pośluzgu Pan przybędzie:D

Posted
nerwy to nie wiem, bo tam nerwów osobiście nie widzę. Kapłanka jest raczej cierpliwa,więc obstawiam,że odwrotnie;) ważniejsze będzie dla Ciebie to,że pomimo pośluzgu Pan przybędzie:D

Mówisz, ze spokój zachowam :) I cierpliwa będę?

Moze sprawa sie wyjaśni zanim wstanę wtedy cierpliwie pełna radości, pachnąca i promieniejąca (jak zawsze) bedę czekała na mojego Rycerza :)

Posted (edited)
Mówisz, ze spokój zachowam :) I cierpliwa będę?

Moze sprawa sie wyjaśni zanim wstanę wtedy cierpliwie pełna radości, pachnąca i promieniejąca (jak zawsze) bedę czekała na mojego Rycerza :)

Doczeksz sie Elmirku ,ta cala napieta i nerowa sytuacja was mocno przygniecie > w tej 10 mieczy > ale jak w 10 mieczy gorzej juz byc nie moze ....i zaraz masz swego Krola Bulaw obok siebie ,a ty w Kaplance -wiec madrosc jej bedzie ci sprzyjac .

Podsumy tez mi sie tak widza > transormacja emocji od Smierci i Wisielca po piekno i zadowolenie w Cesarzowej .

Mysle ,ze bedziecie sie cieplo tulic do siebie .

trzymam ...........powodzenia

Edited by Gość3
korrekta
Posted

tlo - spotkacie sie

karty wlasciwie - nie spotkacie sie jutro

• Like 1
  • Maestro
Posted

Wg mnie spotkacie się jak najbardziej, on w Magu coś wykombinuje. Twoje czekanie zostanie nagle przerwane, zaskoczy Ciebie;) I będzie bardzo miło:)

• Like 1
Posted

Amelie, Jagodowa Truskawko i Inezko - pięknie Wam dziekuję :* Dzisiaj będzie odpowiedź

Posted

Spotkacie sie. On przejmie inicjatywe i zainicjuje spotkanie.

Mag to przede wszystkim manipulator. Jak chce cos osiagnac to zrobi wszystko, zeby tak sie stalo.

W tle widac Wasz obecna sytuacje i chec spotkania.

W kartach wlasciwych widac Twoje czekanie przeciete jego dzialaniem.

• Like 1
Posted

WERYFIKCJA

Spotkalismy się:)

I rzeczywiscie nie zdążyłam sie nawet podenerwować. Ktoś coś szybko ponaprawiał u niego, zrobił porzadek (Mag ?). Przyjechał nawet szybciej niz sie spodziewałam- Inez tu trafiłaś w srodek tarczy :)

Jednak jakis smutny był . zagadał, ratował sytuacje :) bo mnie zaskoczyło to napiecie miedzy nami i zapomniałam języka w gebie. Ostatnio wypaliłam cos głupiego, naprawdę beznadziejnego. Zamurowało go i widziałam, ze sie przejał.

Zapytałam, dlaczego był taki smutny? As kielichów - nie wiem jak to ugryźć. Bo go uraziłam? A on jednak troche bardzej mnie lubi? tło takie ładne wcześniej, wiec chyba też czekał na to spotkanie. Eeeech. zamiast sie cieszyc, to ja juz wymyślam sobie powody do zmartwień. A miałam o nim zapomnieć.

Wszystkim pieknie dziekuję i rozdaje punkty :)