Piotr1991 0 Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 witam wczorajsza noc snil mi sie sen, ze wypadl mi jeden zab z lewej strony dolnej szczeki, a jak wypluwalem go na reke to drogi obok tego co wylecial sie ulamal i pewlno w ustach mialem krwii i dalej niepamietam co sie dzialo ......... dostalem odp na ten sen: "Jeśli chodzi o Twój sen, to zapowiada on nadchodzące straty. Musisz liczyć się teraz z kłopotami lub rozczarowaniami. Może okazać się, że stracisz więcej, niż oczekujesz, a narastające frustracja sprawi, że staniesz się dość konfliktowy w stosunku do osób z najbliższego otoczenia. Krew w ustach zapowiada trudny okres wybuchów gniewu, oraz co za tym idzie, wiele nieprzyjemnych słów, które wyjdą z Twoich ust." a w ta noc mi sie snilo ze: spodkalem sie z z 3ma kolezankami i szlismy spacerkiem do ich do domu potem chcialy mnie zapoznac ze swoim tata, ale prawdopodobnie sie on kapal ( przynajmniej tak pamietam ze snu jak mowila Justyna) potem nagle juz przeszkoczyl czas do pokoju. Wreszcie weszedl tych dizewczyn ojciec i chwile ze mna pogadal (w realu ten Pan ma blond wlosy a na snie wygladal bardziej jak rom {cygan} ) i zaraz po tej rozmowie sie mi sen przerwal (tez niepamietam o czym mysmy gadali) bardzo prosze o interpretacje tego snu. i czy moze to miec jakies powiazania z tymwczorajszym snem ?? Link to post Share on other sites
Sephira 105 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Piotr1991, bycie gościem w czyimś domu może zapowiadać spore wydatki. Wówczas teraz opisany sen mógłby podpowiadać, że strata ze snu o zębach będzie o podłożu materialnym. Ale nie spieszmy się z tą interpretacją. Napisz proszę, jakie masz kontakty z ojcem tych dziewczyn, jak go postrzegasz? Chciałabym wiedzieć, jaką rolę pełni on w Twoim śnie, bo na razie jest to trochę niejasne. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Piotr1991 0 Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 wlasnie ja tego Pana wogole nieznam, wiem tylko ze jest on blondynem widialem go tylko raz czy dwa razy. jego 3 corki znam najlepiej znam Justyne ona jest najstarsza, potem Karoline, i najmlodsza Angelike a co do roli pelnienia w snie to mialem isc z dziewczynami na spacer i tak jakos wyszlo ze poszlismy do ich domu i byl ich tata w domu to chcialy mnie z nim zapoznac ale chyba sie w tedy kapal, (pamietam na snie ze bylem za wejsciem do domu i z prawej str byl korytarz, a z lewej schody na pietro i wlasnie tam mnie zawolaly te dziewczyny a na prawo byla lazienka i tam sei chyba kapl ich ojciec) i pamietam jak Angelika pyta sie "tato kompiesz sie ?" i zaraz po tym do razu sen sie przeniosl do pokoju siedzialem na lozku i nagle weszedl ich tata (ten Pan jest blondynem a na snie byl bardziej podobny do cygana) i gdy weszedl to wiem ze rozmawialem z nim o czyms ale niepamietam o czym ale ten Pan stal na progu i niewchodzil do pokoju i sen sie skonczyl ....... Link to post Share on other sites
Piotr1991 0 Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 w ta noc znow mi sie nastepny sen snil! nigdy tak niemialem zeby mi sie cos snilo co noc. zawsze snilem nieczesciej niz raz na miesiac a teraz juz 3 noc i cos mi sei sni.... snilo mi sie tym razem ze kopalem co lopata z wojkiem na drogiego wojka polu (tj nasza rodzina ale pole jest drogiego wojka nietego wojka co znim kopalem) i tak sobie kopie i kopie az nagle wykopalem weze ( tak sie mi z poczatku wydawalo na snie) i dre sei w tedy do wojka ze zmija tu jest i ja przecialem lopata. zaraz wojek przyszedl i odkopal to i podniosl sie jakis jaszczor podobny do zmijii ino ze mial lapy i bylo to wielkie i strasznie syczalo i niby sie rzucalo na nas ale ucieklo to cos w las .... Moze to miec jakis zwiazek z wczesniejszymi mymi snami ?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts