Jump to content

Prośba o interpretację 2 PZ

Lillith

Recommended Posts

Oto fragment mojej piramidy ,,strachu" :

9/18/27/36/45------2PZ

C-------2/11---------------8/26-------------1/10/19-----C = 2/11/20/29/38/47/56

1WW-----------6|3----------------------7 v 1----------2WW

WG----------------------1|4 v 2|5----------------------WG

Pierwszy punkt zwrotny: 2006 - 2006

Drugi punkt zwrotny: 2015 - 2015

Trzeci punkt zwrotny: 2024 - 2024

Czwarty punkt zwrotny: 2033 - 2033

Chyba dobrze wycięłam jej fragment dotyczący mojego 2 PZ ?

Z numerologii wynika, że jego apogeum będzie w 2015 roku. Zresztą pokrywa to się z astrologią, gdyż końcówka roku 2014 i początek 2015 będzie pod znakiem bardzo ciężkiego tranzytu Saturna przez mój ASC i planety osobiste z nim związane.

Chciałam się dowiedzieć, czego mogę się spodziewać wg numerologii w 2 PZ ??? :prosi:

Pozdrawiam i dziękuję :)

• 1 month later...

Lillith , chętnie pomogę, ale ciężko mi rozszyfrować te zapisy, które wkleiłaś.

To jest chyba jakiś program? Jeśli nie miałabyś nic przeciwko, to wyślij mi na priv datę urodzenia.

A w zamian możesz mi doradzić od czego zacząć naukę astrologii i z jakiej literatury korzystać.

Teraz jesteś w cyklu produktywnym (8 z 26) i będziesz wchodzić w II punkt zwrotny (9 z 45/27) w 2015 i jesteś numerologiczną 11?

Ogólnie nie jest źle.

Ten cykl produktywny 8 z 26 jest pozytywny, ale trzeba uważać na to w jaki sposób wibrujemy i co wysyłamy w Kosmos, w trakcie jego trwania nauczysz się dysponować energią materii (może być to pieniądz), ale też doświadczysz tego, że każde negatywne uczucie będzie wracać do Ciebie ze zdwojoną siłą.

Przede wszystkim musisz zwrócić uwagę na swoje niedoskonałości, słabości i cechy charakteru, które mogą blokować Twój rozwój.

II Cykl Zwrotny będzie wymagał od Ciebie wyzbycia się egoizmu, a nawet może przynosić cierpienia i straty na tle osobistym, rodzinnym, uczuciowym, bo twoim zadaniem jest pomoc innym ludziom. Ważna będzie tutaj otwartość na potrzeby innych ludzi i ich uczucia, nauka tolerancji.

Przy trudnych wydarzeniach skup się na swoich emocjach, wnętrzu, wsłuchaj się w potrzeby swojej duszy, bądź cierpliwa i przede wszystkim ufaj sobie.

Jeszcze poproszę o wibrację wewnętrzną i zewnętrzną imion i nazwiska, bo one będą miały kluczowy wpływ na potęgowanie lub ograniczanie wpływu działających wibracji.

Edited by Kobalt60

Dziękuję za Twoją odpowiedź.

Dane, które są Ci potrzebne prześlę na priv.

Nie wiem dlaczego, ale Twój opis sytuacji i wydarzeń, które dotyczą mojego II PZ dzieją się u mnie już praktycznie od ponad 7 lat .....

A te negatywne uczucia .... dobrze czułam, że ucieczka ( próby ) w spokój to dobry dla mnie kierunek, choć problematyczny przy cholerycznym temperamencie ;)

Ale cały czas pracuję nad sobą, choć czasami widok niektórych osób powoduje u mnie ...... :D:)))

Najbardziej mnie smucą te cierpienia i straty na tle osobistym, rodzinnym, uczuciowym. Tak jak wcześniej napisałam przerabiam tą bolesną lekcję od 2007 roku i z utęsknieniem wyglądam czegoś pozytywnego. To trudny dla mnie czas i trwa już dość długo. Porównując wcześniejsze moje życie, choć nie było usłane różami, to było ciepłe, bezpieczne i słoneczne. Teraz jest pochmurno, ciemno i zimno.