Ekspert Lianna 8,400 Posted December 20, 2016 Ekspert Share Posted December 20, 2016 Jak spełnią się moje oczekiwania, że w ciągu trzech najbliższych miesięcy zajdę w ciążę? 6 Kielichów 9 Monet Głupiec Sądzę, że jest szansa. 6 Kielichów często mi ciążę pokazuje/dziecko. 9 Monet to radość, zadowolenie z tego faktu, Głupiec to też ciąża i nowy etap. Quote Link to post Share on other sites
szarotka1 148 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Wydaje mi się, że twoje oczekiwania urzeczywistnią się i będzie dzidziuś 1 Quote Link to post Share on other sites
panna.marta 2,682 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 jest duuuuża szansa, powiedziałabym, że nawet się uda nieoczekiwanie. Powodzenia. 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Euterpe Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 też jestem na tak: 6 pucharów + Głupiec 9 denarów - może to Ty otoczona dziećmi i radością (dwie sąsiednie karty) Quote Link to post Share on other sites
Guest anhana Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Te z na tak Quote Link to post Share on other sites
JagodowaTruskawka 219 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 ja tez obstawiam na ciaze 1 Quote Link to post Share on other sites
Maestro Inez2503 2,243 Posted December 21, 2016 Maestro Share Posted December 21, 2016 Mnie te karty nie przekonują. Mimo wszystko.Mi 9 denarow nigdy ciazy nie pokazala,ale kazdy ma swoje doswiadczenia .W kazdym razie życzę Ci ciąży 1 Quote Link to post Share on other sites
bibo 4 Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Mi tutaj raczej Twoje oczekiwania wyszly, a nie ciaza Quote Link to post Share on other sites
Guest ezopola Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 (edited) Zauwazylam, ze karty czesto pokazuja zyczenia, lub obawy, zaleznie od pytania i kontekstu, jesli stawiacie sobie karty na cos, czego albo pragniecie, lub sie obawiacie, wiec i taka interpretacja osob trzecich czasem nie ma sensu i mozna na to spojrzec dwojako, bo np. 9 monet moze mowic o tym, ze obecnie nie masz dzieci, albo odpowiedniego, plodnego partnera, a 6 kielichow, ze tesknisz za posiadaniem dzieci, wiec ogolnie, to maslo maslane.... Jesli zdrowotnie wszystko ok, partner rowniez chetny i zdrowy, to nie ma co naciskac na sama siebie w sensie "w najblizszych 3 miesiacach", a "robic dzidziusia" i czerpac z tego radosc...co moze jeszcze tylko podniesc szanse na sukces - niech to bedzie owoc milosci, a nie z zegarkiem w reku co do miesiaca, bo spinanie sie moze ewentualnie utrudnic sprawe Edited December 21, 2016 by ezopola Quote Link to post Share on other sites
silver 100 Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 No niestety sama jestem przykładem tego, że trzeba sobie odpuścić takie pytania. Nic to nie daje tylko frustracje. Jeśli wszystko jest w porządku to do boju. Powodzenia. Życzę upragnionego dzidziusia. Quote Link to post Share on other sites
Cosmo 36 Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Wszystkie te karty w mojej praktyce pokazały ciąże, myslę, że zajdziesz 1 Quote Link to post Share on other sites
Ceres 314 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Wydaje mi się, że będziesz Głupiec i 6 Kielichów to dziecko a 9 monet jako 9 miesięcy ciąży Powodzenia życzę. 1 Quote Link to post Share on other sites
bibo 4 Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Jaki wynik? Quote Link to post Share on other sites
Ekspert Lianna 8,400 Posted January 18, 2017 Author Ekspert Share Posted January 18, 2017 Tu jest założony czas trzech miesięcy, a pytanie było zadane pod koniec grudnia Quote Link to post Share on other sites
Ekspert Lianna 8,400 Posted February 15, 2017 Author Ekspert Share Posted February 15, 2017 Weryfikacja ! Czas jeszcze nie upłynął, ale już mogę zweryfikować, że ciąży na pewno nie będzie, bo mam rozregulowane hormony tarczycy plus w pakiecie stany depresyjne, także na pewno się to odwlecze w czasie. Dzięki za pomoc wszystkim ! 1 Quote Link to post Share on other sites
Ekspert Lunaria 2,595 Posted February 18, 2017 Ekspert Share Posted February 18, 2017 Jeśli to nie życzeniówka, to musi być ciąża z takich pięknych kart ☺6 kielichow otoczenie rodziną 9 denarow zaspokojone potrzeby i często pani z brzuszkiem ☺ no i głupiec - dzieciątko.. powodzenia 🙂 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts