moniczka9020 0 Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 snil mi sie sen ze bylam w jakims miejscu...to bylo na dworzu i bylo duzo ludzi..i plywalam czyms z jakimis 2 osobami(ale to nie byla łódz raczej tratwa-coś plaskiego)..plywalismy wydaje mi sie ze po niedozym stawie,ludzie ktorzy stali rzucali nam wódke a my musielismy łapać ja(wódka byla odkrecona)ja zlapalam sloik z wodka i butelke wodki...1 butelke zlapana wczeniej dalam jakiejs osobie stojacej przy stawie...to chyba byl rodzaj takiej zabawy...potem wiem ze szlam z ta wodka i chyba spotkalam moich znajomych juz pijanych ale tego nie jestem pewna.... Prosze o interpretacje mojego snu o ile jest to mozliwe z gory dziekuje . MONIKA Link to post Share on other sites
Sephira 105 Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 moniczka9020, czyli Ty nie spożywasz tego alkoholu? Ja bym wiązała te sen z rzeczywistym "łapaniem okazji" i sposobem w jaki te złapane okazje wykorzystujesz. Podpici znajomi mogą podkreślać, że Twoje działania są przemyślane i rozsądne, potrafisz wykorzystywać sytuacje z głową, podczas gdy inni zachowują się nieodpowiedzialnie. Tak ja to widzę. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts