lemongd 0 Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 (edited) 1234567890 Edited June 10, 2009 by lemongd Link to post
Brio 0 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Jakis dziwny ten film.... Dorosly facet hipnotyzuje ...chlopców. Jest cos w tym niepokojacego. I czemu miał sluzyc ten pokaz? To tylko takie show, chec pokazania siebie? Myslę, że hipnoza powinna nieść ze sobą cos więcej, podobno mozna tym, sposobem pomagać ludziom, leczyć z uzaleznień, lęków... Czy kiedykolwiek probowales pójść w ta stronę? Link to post
lady28d 1 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 szczerze mówiąc odniosłam takie samo wrażenie..czemu to akurat dzieci były hipnotyzowane?? dziwne :/ Link to post
Guest truskawka Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 hmm po Waszych komentarzach zaczynam się zastanawiać, czy nie usunąć tego tematu Link to post
lemongd 0 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 po 1 chcecie to sobie usuwajcie jak macie jakies przykre wspomnienia z dziecinstwa to nie moja wina trzeba bylo dzwonic na niebieska liniię lub porozmawiać z pedagogiem to jest moj bratanek i kuzyn a nie kazdy kto rozmawia z dziecmi jest pedofilem po drugie wypowiedz ze hipnoza mozna pomagac owszem mozna pieniedzmi i innymi sposobami tez , czy ty pomagasz czy tylko gadasz takie glupoty na forum ? Link to post
lemongd 0 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 ja bym sie raczej niepokoil jak moderator moze nazywac sie truskawka sam sie powinienes usunac i mnie od razu tez usun ... Link to post
lemongd 0 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 jak sie niepodoba to sam skasowałem , trzeba bylo napisac w regulaminie ze to forum psychicznych albo molestowanych w dziecinstwie bab to bym nie umieszczal Link to post
Guest truskawka Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 po 1 chcecie to sobie usuwajcie jak macie jakies przykre wspomnienia z dziecinstwa to nie moja wina trzeba bylo dzwonic na niebieska liniię lub porozmawiać z pedagogiem to jest moj bratanek i kuzyn a nie kazdy kto rozmawia z dziecmi jest pedofilem po drugie wypowiedz ze hipnoza mozna pomagac owszem mozna Primo - to trzeba było o tym napisać i nie było by żadnych negatywnych komentarzy na ten temat. ja bym sie raczej niepokoil jak moderator moze nazywac sie truskawka sam sie powinienes usunac i mnie od razu tez usun ... Sekundo nie usunę Cię, ale otrzymujesz ostrzeżenie za obrażanie nie tylko mnie, ale też użytkowników na forum. jak sie niepodoba to sam skasowałem , trzeba bylo napisac w regulaminie ze to forum psychicznych albo molestowanych w dziecinstwie bab to bym nie umieszczal To są obraźliwe słowa kierowane pod użytkowników forum. Link to post
lemongd 0 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 primo i sekundo wbite mam w te ostrzezenia i to forum Link to post
Tomek003 10 Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 (edited) Skoro ty masz zastrzeżenia do Truskawki, to ja się zastanawiam, czemu takie bezczelny cham jak ty nazywa się Lemongd? Proponowałbym ci abyś zaprzestał wypisywania tego typu rzeczy, i postarał się już nam coś powiedzieć bez agresywności. Edited June 11, 2009 by Tomek003 Link to post
Recommended Posts