Sarah2020 771 Report post Posted December 1 Karty stawiała mi przyjaciółka na uczucia w grudniu 1. Głupiec, król kielichów, królowa mieczy Jakiś mężczyzna się tu zaznacza, ale jakiś dziecinny, może młodszy? w każdym razie raczej mało poważny i chyba będę się dystansowała, nie będzie dopasowania. 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ziomal597 414 Report post Posted December 1 1 godzinę temu, Sarah2020 napisał: 1. Głupiec, król kielichów, królowa mieczy W uczuciach brak konkretów. Głupiec to dziecinne zaloty, wygłupy a Król Pucharów to jedynie chęć posiadania u boku kochającego mężczyzny ale jak mówię, to tylko wewnetrzne życzenia. Na zamknięciu Królowa Mieczy, a to przecież karta samotności. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
panna.marta 1530 Report post Posted December 1 1 godzinę temu, Sarah2020 napisał: Karty stawiała mi przyjaciółka na uczucia w grudniu 1. Głupiec, król kielichów, królowa mieczy Jakiś mężczyzna się tu zaznacza, ale jakiś dziecinny, może młodszy? w każdym razie raczej mało poważny i chyba będę się dystansowała, nie będzie dopasowania. Ktoś może się pojawić. Głupiec i paź mogą wskazywać po prostu na kogoś młodszego od Ciebie lub kogoś bardzo wrażliwego. Królowa mieczy jest jednak oschla zbyt konkretna i analizująca dosłownie wszystko. Miłości w grudniu raczej nie będzie 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lianna 2706 Report post Posted December 2 Głupiec pokazuje nową energię, dalej masz Króla Kielichów, któremu na pewno nie jesteś obojętna. Jednak jak to Mieczowa zachowasz bezpieczny dystans, trochę zimna jest. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Iwka78 847 Report post Posted Monday at 08:55 PM 23 godziny temu, Sarah2020 napisał: Karty stawiała mi przyjaciółka na uczucia w grudniu 1. Głupiec, król kielichów, królowa mieczy Jakiś mężczyzna się tu zaznacza, ale jakiś dziecinny, może młodszy? w każdym razie raczej mało poważny i chyba będę się dystansowała, nie będzie dopasowania. Możesz poznać przypadkiem kogoś nowego, kto będzie Tobą zainteresowany, ale Ty raczej tego uczucia nie odwzajemnisz. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
mezza 104 Report post Posted Monday at 10:35 PM Ja także widzę nową osobę, ale nie otworzysz się na relację. Brak zaufania albo chemii z Twojej strony. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
dzikikocur 4 Report post Posted Monday at 11:21 PM Zgadzam się z poprzednikami zaznacza się inicjatywa (głupiec) - zaproszenie-randka- ze strony mężczyzny z żywiołu wody. Powiedziałabym, że do Ciebie wzdycha. Natomiast ty możesz się okazać głucha na jego zaloty- tak jakby wydawały Ci się zbyt dziecinne, ewentualnie zaskoczy cię jego "emocjonalność". Ewentualnie karty mogły pokazać, że ten ktoś dopiero wkracza do twojego życia, czyli pojawi się mężczyzna z szansą na coś więcej, ale ty tego nie zauważysz (Qmieczy) bo będziesz pochłonięta nie swoimi odczuciami jak on a np. pracą, nauką. 3 1 Share this post Link to post Share on other sites