zakretka23 2,481 Posted February 23 Share Posted February 23 Aura - Głupiec - jakieś nowe sytuacje, nowe osoby Praca - As pucharów (Świat) - nowe możliwości które mnie pochłoną, zamknięcie jakiegoś cyklu Finanse - 7 monet - czekanie na pensje Uczucia - 7 pucharów - jakieś niezdecydowanie i rozmarzenie Praca z ciałem, dieta, treningi - Królowa buław (wieża kochankowie głupiec) chyba nie tylko będę trenować ale będę zadowolona Niespodzianka - Rycerz buław - zakosztować mnie ktoś w typie rycerze buław ewentualnie sama się zaskoczę spontanicznym działaniem, lub jakiś krótki wyjazd, Co robić - 6 monet - zachować równowagę w materii Czego nie robić - Kapłan - uważać na fałszywych doradców Rada - 2 puchary - wyjść do ludzi 1 Quote Link to post Share on other sites
Gringe 912 Posted February 23 Share Posted February 23 15 minutes ago, zakretka23 said: Aura - Głupiec - jakieś nowe sytuacje, nowe osoby Praca - As pucharów (Świat) - nowe możliwości które mnie pochłoną, zamknięcie jakiegoś cyklu Finanse - 7 monet - czekanie na pensje Uczucia - 7 pucharów - jakieś niezdecydowanie i rozmarzenie Praca z ciałem, dieta, treningi - Królowa buław (wieża kochankowie głupiec) chyba nie tylko będę trenować ale będę zadowolona Niespodzianka - Rycerz buław - zakosztować mnie ktoś w typie rycerze buław ewentualnie sama się zaskoczę spontanicznym działaniem, lub jakiś krótki wyjazd, Co robić - 6 monet - zachować równowagę w materii Czego nie robić - Kapłan - uważać na fałszywych doradców Rada - 2 puchary - wyjść do ludzi Aura- rozpoczynanie czegoś nowego z wiarą i nadzieją ale bez większego przygotowania. Otwarcie się ba nowe doznania. Praca- nowa sytuacja która wpłynie pozytywnie na Twoje emocje. Nowe wydarzenia, miejsca i ogólna radość i zadowolenie z tym związane. Finanse- pielęgnowanie tego, co jest i czekanie na plony w późniejszym terminie( może być wypłata Uczucia- rozważanie różnych scenariuszy ale ogólnie brak zdecydowania czy konkretnych decyzji w tym temacie. praca z ciałem- zadowolenie, postrzeganie siebie jako atrakcyjną dla otoczenia, aktywne działanie. niespodzianka- pojawienie się jakiegoś energicznego mężczyzny co robić- utrzymać balans w relacji z otoczeniem, tyle samo dawać co brać, utrzymać spokój. Czego nie robić - nie pouczać innych, nie moralizować otoczenia, nie wywyższać się. Rada - kierować się sercem. Być otwartym na współpracę z ludźmi, być życzliwym dla otoczenia. 1 Quote Link to post Share on other sites
Iwka78 1,562 Posted Sunday at 06:18 AM Share Posted Sunday at 06:18 AM W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Aura - Głupiec - coś nowego na horyzoncie Praca - As pucharów świat - będziesz bardzo zadowolona z pracy w tym miesiącu. Coś się nowego otworzy. Finanse - 7 monet - pieniądze będą Uczucia - 7 pucharów - trochę będziesz bujać w obłokach Praca z ciałem, dieta, treningi - Królowa buław (wieża kochankowie głupiec) chyba nie tylko będę trenować ale będę zadowolona- też tak myślę, w głupcu możesz mieć więcej tego ruchu spontanicznego Niespodzianka - Rycerz buław - zainteresowanie ze strony pana Co robić - 6 monet - zachować równowagę w materii Czego nie robić - Kapłan - uważać na fałszywych doradców Rada - 2 puchary - wyjść do ludzi Bardzo ładne karty:) Dobrego miesiąca! 1 Quote Link to post Share on other sites
Anastazja979 282 Posted Sunday at 10:20 AM Share Posted Sunday at 10:20 AM W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Aura - Głupiec - jakieś nowe sytuacje, nowe osoby Nowa energia. Zechcesz zapisać się na jakieś zajęcia, odświeżyć wygląd (ewentualnie szafę) lub gdzieś wyjechać. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Praca - As pucharów (Świat) - nowe możliwości które mnie pochłoną, zamknięcie jakiegoś cyklu Nowy projekt, nowe obowiązki. Może ktoś Ci zaproponuje przeniesienie do innego działu. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Finanse - 7 monet - czekanie na pensje Czekanie na wynagrodzenie. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Uczucia - 7 pucharów - jakieś niezdecydowanie i rozmarzenie Fantazjowanie o miłości i być może kilku panach. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Praca z ciałem, dieta, treningi - Królowa buław (wieża kochankowie głupiec) chyba nie tylko będę trenować ale będę zadowolona Powinnaś być zadowolona z osiągnięć na tym polu, co przełoży się na ładny wygląd i powodzenie u płci przeciwnej. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Niespodzianka - Rycerz buław - zakosztować mnie ktoś w typie rycerze buław ewentualnie sama się zaskoczę spontanicznym działaniem, lub jakiś krótki wyjazd, Możliwe, że pojawi się jakiś ognisty mężczyzna. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Co robić - 6 monet - zachować równowagę w materii Nie dać się wykorzystywać, ale trzeba odwdzięczać się ludziom. W dniu 23.02.2021 o 13:04, zakretka23 napisał: Czego nie robić - Kapłan - uważać na fałszywych doradców Nie matkować nikomu i nie dawać rad, o które nikt nie prosił. Rada - 2 puchary - wyjść do ludzi Starać się o serdeczne kontakty z innymi ludźmi. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Wildwood 615 Posted Sunday at 11:22 AM Share Posted Sunday at 11:22 AM Wszystko juz zostalo powoedziane dodam tylko ze jezelichodzi o prace z cialem to moze otworzysz sie na nowe rozwiazania, bardziej cos cos sprawie frajde . Doda to odwagi i seksapilu. Ogolnie widac ze wiosna zapachnie w Twoim zyciu i bedziesz bardziej otwarta na nowe i radosna. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts