Guest Lianna Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Kochani, wpadłam na pomysł pewnego ćwiczonka. Czas w Tarocie jak wiadomo, to nie jest taka prosta sprawa, wszak nie jest to kalendarz Zadałam pytanie Kiedy zobaczę się z małym M( bratanek małża) i wyszły mi następujące karty: Paź Monet Rydwan 6 Buław Jak myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted April 26, 2021 Moderator Share Posted April 26, 2021 17 minut temu, Lianna napisał: Zadałam pytanie Kiedy zobaczę się z małym M( bratanek małża) i wyszły mi następujące karty: Paź Monet Rydwan 6 Buław Jak myślicie? Dosyć szybko, szykuje Wam się jakaś impreza rodzinna? Max do tygodnia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 (edited) Znaczy powiem tak, znam odpowiedź już, czekam na Wasze rozkminki :P Także chodzi mi oczywiście czas od momentu zadania pytania Edited April 26, 2021 by Lianna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted April 26, 2021 Ekspert Share Posted April 26, 2021 Z Rydwanem to wszystko szybko przychodzi, Buławy też są bardzo dynamiczne. Sam Paź to wg internetowych źródeł: teraz, za 11 miesięcy lub przełom listopada/grudnia... I bądź tu człowieku mądry 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 15 minut temu, Gringe napisał: Z Rydwanem to wszystko szybko przychodzi, Buławy też są bardzo dynamiczne. Sam Paź to wg internetowych źródeł: teraz, za 11 miesięcy lub przełom listopada/grudnia... I bądź tu człowieku mądry No ale jakbyś miała na coś postawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted April 26, 2021 Ekspert Share Posted April 26, 2021 4 minutes ago, Lianna said: No ale jakbyś miała na coś postawić? Gdybym sobie rozkładała to pewnie wyszłaby najdłuższa opcja czyli 11 miesięcy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Otóż powiem Wam, że pytanie zadane było w sobotę, a do spotkania doszło w ...niedzielę. Oczywiście zadając je nie wiedziałam jeszcze, że nadarzy się taka okazja. W niedzielę rano dostałam smsa, że jest u Teściów i żebym przyszła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted April 26, 2021 Moderator Share Posted April 26, 2021 1 minutę temu, Lianna napisał: Otóż powiem Wam, że pytanie zadane było w sobotę, a do spotkania doszło w ...niedzielę. Oczywiście zadając je nie wiedziałam jeszcze, że nadarzy się taka okazja. W niedzielę rano dostałam smsa, że jest u Teściów i żebym przyszła A wiesz, ze myslalam o tym ze 6 Bulaw to sobota a Rydwan to niedziela tylko nie umiałam tego zebrać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 (edited) 6 minut temu, Lunaria napisał: A wiesz, ze myslalam o tym ze 6 Bulaw to sobota a Rydwan to niedziela tylko nie umiałam tego zebrać A czemu 6 Buław sobota? Ja bym szła tropem, że 6 Buław to Lew, a Słońce to dzień przyporządkowany niedzieli ;). No ale mądrość po fakcie XD Aaaa bo 6 dzień tygodnia? :P Edited April 26, 2021 by Lianna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Lunaria Posted April 26, 2021 Moderator Share Posted April 26, 2021 1 minutę temu, Lianna napisał: A czemu 6 Buław sobota? Ja bym szła tropem, że 6 Buław to Lew, a Słońce to dzień przyporządkowany niedzieli ;). No ale mądrość po fakcie XD Pazia Denarow odczytałam jako dziecko, 6 Buław i Rydwan sa szybkie, wiec odrzuciłam dalekie terminy. Te 2 karty były numeryczne dlatego obstawialam 6-7 dni lub szósty- siódmy dzień tygodnia ale mądry człowiek jak już zna odpowiedź :p 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Teraz pytanie, na które jeszcze nie znam odpowiedzi ;). Kiedy mi się uda osiągnąć spokój wewnętrzny? 8 Buław 2 Mieczy 2 Buław Wydaje mi się, że 8 Buław to ok 8 tygodni, 2 Mieczy- dwa miesiące. Także stawiam, że może może to być czerwiec, może jeszcze w znaku Bliźniąt. Jak dożyję, to zweryfikuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Kiedy poprawią się moje relację z Panem J.? Cesarzowa 6 Denarów Sprawiedliwość Wydaje mi się, że jest szansa, że jeszcze w znaku Byka, choć Sprawiedliwość to Waga, ale jednak skłaniam się bardziej ku Bykowi. 6 Denarów- może że będę bardziej pomocna, więcej włożę w tę relację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts