Guest Lianna Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Synastria Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Wrócili do siebie po kilkunastu latach. Spotykali się w latach 2002- 04. Ben ma troje dzieci z Jennifer Garner ( rozwód w 2018), a Jen dwoje dzieci z Marc Anthonym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 (edited) Mamy koniunkcję Merkurych, czyli powinni się w miarę dobrze dogadywać. Wenus Jen jest w sekstylu zerowym ze Słońcem Bena, co pewnie napędzało pozytywnie ten związek. Razem kręcili też filmy. Księżyc Jen wypada w VII domu Bena, także znacząca relacja. Z kolei jego Księżyc na jej Ascendencie. Z cięższych aspektów to jest koniunkcja jej Wenus do Jego Saturna. Może oboje musieli dojrzeć do tego związku. Jej Jowisz, Uran i Pluton na jego IC- tu chyba było głębsze porozumienie na tle uczuciowym/duchowym. Kwadratura Marsów- pewnie w czasie kłótni bywa ostro :P Może też nieco inne temperamenty mają. Słońce i Mars Bena na MC Jen- chyba ich związek przyczynił się do rozwoju jej kariery. On Lew, Ona Lewica, ciekawe kto tu bardziej błyszczy :P Edited July 13, 2021 by Lianna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alieninside Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Spodziewalam sie Lianno ze znajdziesz jakies aspekty mowiace ze to fejkowy zwiazek stworzony na potrzeby mediow: pojawianie sie na okladkach, galach, wypuszczanie noeych produktow sygnowanych ich nazwiskiem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Nie wiem czy fejkowy, ale nie ma aspektów Wenus- Mars. Teraz oboje są dość znani,zresztą, who knows. Patrząc na synastrię, nie wydaje mi się, aby kiedykolwiek był fejkowy. Mogę się jednak mylić :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts