Moderator Lunaria Posted April 19 Moderator Share Posted April 19 Zaczęłam stosować preparat na poprawę włosów, Opinie są obiecujące, a jakie będą efekty w ciągu 3 miesięcy u mnie ? Królowa Buław Rydwan Słońce - Chyba faktycznie nieźle. Królowa Buław zawsze kojarzyła mi się z bujną czupryną, włosy powinny szybko rosnąć Rydwan, a Słońce może cera się poprawi będzie bardziej promienna. Efekty powinny pojawić się szybciej (Rydwan) i powinny być widoczne (Słońce) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopefull Posted April 19 Share Posted April 19 Bardzo szybko mogą pojawić się nowe włoski jak u niemowlaka - słońce. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted April 20 Ekspert Share Posted April 20 19 godzin temu, Lunaria napisał: Zaczęłam stosować preparat na poprawę włosów, Opinie są obiecujące, a jakie będą efekty w ciągu 3 miesięcy u mnie ? Królowa Buław Rydwan Słońce - Chyba faktycznie nieźle. Królowa Buław zawsze kojarzyła mi się z bujną czupryną, włosy powinny szybko rosnąć Rydwan, a Słońce może cera się poprawi będzie bardziej promienna. Efekty powinny pojawić się szybciej (Rydwan) i powinny być widoczne (Słońce) Karty bardzo pozytywne Trzymam kciuki za kurację! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakretka23 Posted April 20 Share Posted April 20 Włosy poprawia się w wakacje lipiec - sierpień. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted April 20 Share Posted April 20 Królowa buław też mi się kojarzy z burzą włosów. Rydwan to szybkie działanie, a Słońce to po prostu pozytywne efekty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts