Mala_83 Posted May 12 Share Posted May 12 Położyłam karty na drugą połowę maja Aura Koło fortuny + król denarów + kapłan Niespodziewanie może pojawić się jakiś Pan, który da mi wsparcie duchowe. Praca Mag + gwiazda + rycerz mieczy Będzie miło, mogę błyszczeć aż dojdzie do jakiejś wymiany zdań, kłótni Uczucia 7 buław + 2 puchary + 8 denarów Bicie się z myślami odnośnie jakiegoś zauroczenia czy pracować dalej nad tą znajomością Najważniejsze wydarzenie 7 pucharów + 6 denarów + mag Rozmyślanie czy komuś dać wsparcie, okazać pomoc Rada 4 pucharów + kochankowie + 5 pucharów Powinnam się otworzyć i przestać rozmyślać nad tym co było, nad przeszłością oraz czerpać radość z tego co nas różnic od innych, dążyć do porozumienia z kimś i nie mieć do tej osoby żalu. Dostrzec też szanse w tym co nas otacza nie zamykac się. Znajomość z P 2 buław + paź pucharów + król denarów Tutaj będzie wybór pomiedzy Panem, który niespodziewanie się pojawi a Panem P. Ten drugi Pan widać, że będzie starszy i bardziej dojrzały Będę bardzo wdzięczna za inne spojrzenie i interpretację. Pozdrawiam serdecznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted Monday at 05:19 PM Share Posted Monday at 05:19 PM Aura Koło fortuny + król denarów + kapłan Cos się zmieni raczej na plus dla Cb. Tak sobie myślę, że może w pracy coś się może zmienić. Może przyuczanie do nowych rzeczy. Praca Mag + gwiazda + rycerz mieczy Tutaj myślę, że jakiś mężczyzna może Cię obronić przed jakąś kłótnia. Tutaj będziesz chroniona w pracy. Uczucia 7 buław + 2 puchary + 8 denarów Będziesz walczyła o znajomość. Ale to będzie taka mozolna praca dzień po dniu. Najważniejsze wydarzenie 7 pucharów + 6 denarów + mag Myślę, że ktoś pomoże Ci dokonać jakiego ważmego wyboru, doradzi Ci. Rada 4 pucharów + kochankowie + 5 pucharów Dostrzeże nadarzające się okazję i podejmij wybór zamiast rezygnować. Znajomość z P 2 buław + paź pucharów + król denarów Tutaj zgadzam się, że może sie ktoś nowy pojawić i nie będziesz wiedziała kogo wybrać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted Monday at 06:06 PM Author Share Posted Monday at 06:06 PM Dzięki serdeczne @nastek96 za interpretacje. Na tą chwilę to jakoś jestem w takim stanie zawieszenie co do uczuć jakoś nie mogę ruszyć przed siebie po znajomości ostatniej, ale zobaczymy czy faktycznie dam komuś szanse 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hopefull Posted Monday at 08:47 PM Share Posted Monday at 08:47 PM On 5/12/2022 at 11:39 AM, Mala_83 said: Położyłam karty na drugą połowę maja Aura Koło fortuny + król denarów + kapłan Niespodziewanie facet, jakis typ nauczyciela, byc moze zonaty pojawi sie w twoim zyciu Praca Mag + gwiazda + rycerz mieczy Rozmowa 2och osob o czyms ladnym, cos zwiazanegoz natura, moze jakis kreatywny projekt Uczucia 7 buław + 2 puchary + 8 denarów Raczej odpychanie Najważniejsze wydarzenie 7 pucharów + 6 denarów + mag Byc moze ty bedziesz marzyc by jakis facet sie do ciebie odezwal lub toba zainteresowal Rada 4 pucharów + kochankowie + 5 pucharów Toniesz w uczuciach z przeszlosci. Pora to zmienic Znajomość z P 2 buław + paź pucharów + król denarów Widac zainteresownie ale jednak biernosc. Będę bardzo wdzięczna za inne spojrzenie i interpretację. Pozdrawiam serdecznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted Tuesday at 04:25 AM Author Share Posted Tuesday at 04:25 AM Dzięki serdeczne @Hopefull za interpretacje. No niestety Pan trochę namieszał a z racji, że zniknął bez słowa to został jakiś taki niesmak. Uczuć jeszcze na szczęście nie było poza zauroczeniem. Może uda się tego pozbyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts