Ana50 Posted May 24 Share Posted May 24 Czy ktoś wykonywał rytuał na partner docelowego? (nie mówię broń boże o przyciągnięcie konkretnej osoby). Jakie efekty? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekspert Gringe Posted May 24 Ekspert Share Posted May 24 Godzinę temu, Ana50 napisał: Czy ktoś wykonywał rytuał na partner docelowego? (nie mówię broń boże o przyciągnięcie konkretnej osoby). Jakie efekty? Przyznam się, że jak miałam 9 lat to pomyślałam przy spadającej gwieździe by znaleźć tego „jedynego”. Potem pisałam zaklęcia wg jakiegoś poradnika z gazety - chyba miałam z 15 lat a kilka lat temu odprawiałem magiczne rytuały na tego „wymarzonego”. No i czekam. 40 już za mną 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastazja979 Posted May 24 Share Posted May 24 Ja kiedyś skorzystałam z "cygańskiego zaklęcia na miłość" z innego forum. W ciągu 9 miesięcy miałam kogoś poznać, poznałam po 3. Może to był fart, ale wcześniej naprawdę miałam pecha do facetów i ciężko było mi znaleźć kogoś na dłużej. Pewnie działa, o ile się w to wierzy. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts