Mala_83 Posted June 15 Share Posted June 15 Położyłam karty na drugą połowę czerwca Aura Kapłanka + 7 pucharów + paź denarów Skupienie się na swojej duchowości na swoim wnętrzu, odsunięcie się też trochę od ludzi, bo kapłanka lubi samotności. Będę też rozmyślać snuć marzenia o jakimś Panu lub może nauce czegoś nowego zainteresowaniu się czymś nowym czego będę mogła się nauczyć. Praca królowa denarów + król pucharów + 8 pucharów Będę świadoma swoje wartości, ale jakiś Pan spowoduje, że będę miała rozterki czy nie zakończyć obecnego etapu i wybrac czegoś nowego. Może tutaj pojawi się rozmyślanie znowu czy nie zmienić pracy, ale jakby to było pod wpływem jakiegoś mężczyzny Uczucia kochankowie + księżyc + as denarów Dylematy, wybory, ale też snucie jakiś wizji, marzeń o stabilnym związku. Nic się tutaj nie ruszy poza marzeniami Najważniejsze wydarzenie księżyc + 9 denarów + kapłanka I tutaj znowu marzenia, o szczęściu radości, ale też skupienie się na swoim wnętrzu, praca nad sobą Rada śmierć + paź pucharów + 7 pucharów Zamknąć to co było do tej pory i dać się ponieść znajomości z Panem, który nagle się pojawi i raczej nie będzie szukał czegoś na poważnie a raczej będzie to przelotna znajomość Widać dużo tutaj rozmyślania, snucia marzeń, ale też skupienie się na swoim wnętrzu. Może ktoś spojrzy na karty i doda coś od siebie. Będę bardzo wdzięczna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastek96 Posted June 16 Share Posted June 16 Aura Kapłanka + 7 pucharów + paź denarów Skupisz się na swoim wnętrzu. Pogrążysz się w marzeniach, myślę, że możesz snuć jakieś plany zawodowe. Ogólnie możesz błądzić myślami w temacie pracy. Praca królowa denarów + król pucharów + 8 pucharów W pracy będziesz spełniona. Możliwe, że coś w pracy się skończy. Znajomość z jakimś panem, współpraca, może jakiś projekt, albo ten pan odejdzie z pracy. Uczucia kochankowie + księżyc + as denarów Tutaj powiedzialbym, że może się ktoś pojawić z romansowymi zamiarami. Pytanie tylko, czy skorzystasz z szansy. Najważniejsze wydarzenie księżyc + 9 denarów + kapłanka Wybacz, nic mi nie przychodzi do głowy. Takie niejasne te karty. Wydaje mi się, że nic szczególnego się nie wydarzy. Będzie ci dobrze samej i jedynie w środku będziesz miała jakieś romansowe nastroje. Rada śmierć + paź pucharów + 7 pucharów Może pora skończyć marzyć o jakimś panu, lepiej zejść na ziemię. Widać dużo tutaj rozmyślania, snucia marzeń, ale też skupienie się na swoim wnętrzu. Może ktoś spojrzy na karty i doda coś od siebie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mala_83 Posted June 16 Author Share Posted June 16 Dzięki serdeczne @nastek96 chyba końcówka miesiąca będzie skupiona na moim wnętrzu oraz przygotowuje się żeby pójść po podwyżkę w pracy więc to będzie czas przygotowania się żeby zebrać argumenty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts