patsy 111 Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 mam male zapytanie-ostatnio snilo mi sie,ze nioslam trumne zmarlego dziadka,uciekalam z nia gdzies przed malym chlopcem?dodatkowo pojawil sie motyw pieniedzy-zebralam ze stolu 100,200zl-same takie,co to moze oznaczac? czy chodzi o jakies problemy rodzinne,skoro nioslam trumne?dodatkowo,ze ja przenosilam-zatem podroz?a pieniadze to zazwyczaj u mnie oznaczaja wydatki i skoro takie sumy,to chyba spore.... a Wy co o tym sadzicie? Link to post Share on other sites
Guest winteer Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 patsy po mojemu to moze byc tak: widocznie nauczyłas sie czegoś cennego od dziadka lub od kogos o podobnym sposobie myslenia lub postepowania - prawdopodobnie doś po nim odziedziczyłać, cos co może Ci się przydać (dlatego zabtałas trumnę).. to jakąs cenna wskazówka o wiele lepsza niz nowatorskie rozwiazania (ucieczka przed chłopcem.. jesli to był stół jadalny to moze wskazywać na rodzinę lub jej sprawy - może jakies wsparcie finansowe lub materialne? Link to post Share on other sites
patsy 111 Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 zastanawialam sie jeszcze nad motywem tego,ze moze powinnam dac czemus odejsc a sama boje sie zmian?ale pieniadze?hmm jestem na etapie szukania nowej pracy i w sumie na zakrecie zyciowym-nie wiem kogo wybrac tez jezeli chodzi o uczucia.. tylko zastanawiajace jest,ze to byla trumna dziadka...on chcial mi cos przekazac,ale teraz to jest kwestia interpretacji... dzieki winter:bukiet: Link to post Share on other sites
Guest greg639 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 spróbuj powiązać ten sen z tym, gdzie chłopiec jeździł w kółko na rowerku - coś ten chłopiec symbolizuje w Twoim życiu - tęsknotę lub wspomnienia z dzieciństwa, może jakiegoś mężczyzne, którego zachowanie postrzegasz jako dziecinne, a może tęsknotę za własną rodziną i dzieckiem a te pieniądze w tym śnie to naturalna silna potrzeba spowodowana ich brakiem Link to post Share on other sites
patsy 111 Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 spróbuj powiązać ten sen z tym, gdzie chłopiec jeździł w kółko na rowerku - coś ten chłopiec symbolizuje w Twoim życiu - tęsknotę lub wspomnienia z dzieciństwa, może jakiegoś mężczyzne, którego zachowanie postrzegasz jako dziecinne, a może tęsknotę za własną rodziną i dzieckiema te pieniądze w tym śnie to naturalna silna potrzeba spowodowana ich brakiem dzieki greg,ze tak dobrze pamietasz moje sny:uscisk: a co do kasy,wlasnie nie mam z tym problemu,mam jedna,dobrze platna prace,ale chcialam ja zmienic na inna...w ogole problem polega na tym,ze chce totalnie zmienic swoje zycie,czuje,ze to ten moment...chce zmian ! Link to post Share on other sites
Guest greg639 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 w takim razie wskazują na straty i ucieczkę - przed kimś ??? Link to post Share on other sites
Recommended Posts