Anastazja979 Posted January 16 Share Posted January 16 Jak w tym roku spędzę walentynki? VII Rydwan, 9 mieczy, XX Sąd (XIV Umiarkowanie) Na jakimś wyjeździe albo w ruchu. Będę przygnębiona, że nie mam drugiej połówki (9 mieczy), ale możliwe, że ktoś się odezwie albo atmosfera się oczyści. Z kim? 4 buław Z rodziną albo znajomymi gdzieś w domu albo na imprezie. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirith Posted January 16 Share Posted January 16 A może na wyjazdowej domówce spotkasz kogoś z przeszlości, kogoś z kim coś Cię łączyło, a teraz to uczucie zakiełkuje na nowo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josei Posted January 21 Share Posted January 21 W dniu 16.01.2023 o 19:25, Anastazja979 napisał: Jak w tym roku spędzę walentynki? VII Rydwan, 9 mieczy, XX Sąd (XIV Umiarkowanie) Na jakimś wyjeździe albo w ruchu. Będę przygnębiona, że nie mam drugiej połówki (9 mieczy), ale możliwe, że ktoś się odezwie albo atmosfera się oczyści. Z kim? 4 buław Z rodziną albo znajomymi gdzieś w domu albo na imprezie. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji Ja mam takie wrażenie, że możesz rozmawiać z kimś przez internet .Może ktoś z przeszłości się odezwie . Też wydaje mi się że może też być jakieś spotkanie że znajomymi albo będziesz siedzieć w domu . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panna.marta Posted January 22 Share Posted January 22 Myśle, ze w domu może odezwie się ktoś z kim odnowisz znajomość 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezza Posted January 24 Share Posted January 24 Gdzieś możesz pojechać, aby uspokoić głowę może do rodziny lub bliskich znajomych. Może się pojawić tego dnia alkohol. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts