kyre Napisano 1 Sierpnia Napisano 1 Sierpnia Na pytanie o to, czy moja droga przetnie się z pewnym mężczyzną, który dłuższy czas siedzi w mojej głowie, a z którym miałam jedynie mikrokontakt, rozkład był taki: księżyc-cesarz-sąd boży. Jak to rozumieć? Że to może się udać, ale wymaga pewnych wyjaśnień/rozwiązań? 2 Cytuj
Szept myśli Napisano wczoraj o 09:51 Napisano wczoraj o 09:51 Sąd Boży jest tutaj kartą która mówi o ponownym kontakcie Cesarz to on taki konkretny facet kontrolujący sytuację długo może nie dawać żadnych znaków Księżyc nie wiesz o nim wszystkiego 1 Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Ja też uważam, że spotkacie się jeszcze - mówi o tym Sąd Boży. 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) W dniu 1.08.2026 o 23:02, kyre napisał: Że to może się udać, ale wymaga pewnych wyjaśnień/rozwiązań? Może być zajęty, w sensie ma żonę, rodzinę. Bardziej prawdopodobne wydaje się - mógł być lub jest Twoim szefem, co ewentualnie będzie wymagało właśnie wyjaśnień i rozwiązań - na jakich nienaruszalnych zasadach będzie obowiązywała Wasza znajomość. Druga opcja - Zanim nastąpi spotkanie, wcześniej powinno nastąpić obopólne zrozumienie przyczyn i skutków wcześniejszej znajomości., wybaczenie, odpuszczenie....... Kiedy - karta Sądu Ostatecznego nie określa konkretnego czasu. Jest kartą karmy, jakkolwiek ją rozumieć. Czyli - to nie od Was zależy kolejne spotkanie, a od Losu, Siły Wyższej. Pierwsza karta Księżyc, może wskazywać na pobożne życzenia ponownego spotkania w celu wyjaśnień.......... Edytowane 2 godziny temu przez Elżbieta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi