Skocz do zawartości

Test osobowości według Dalajlamy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alathea
Napisano

ciekawy test, ale przy kolorach paru mi brakowalo...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Robilam ten test juz w podstawowce, ale jak dla mnie zbyt oczywisty, ot zwykly test jakich wieleXD. Poza tym na poczatku zapomnieli napisac, ze tzreba pomyslec zyczenie ;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Standardowy test skojarzeń, które nie zawsze się sprawdza, i niby czemu zwykły test miał wymyślić dalajlama? Już go rozwiązywałem kiedyś, nie było nawet notki kto to wymyślił, z resztą-nie sprawdził się w żadnym stopniu, 30% trafności.

Napisano

Czasami zwykle skojarzenia sa najbardziej zaskakujace, a czasami otwieraja furtke do czegos glebiej w Nas samych, nie ma nic bez znaczenia- nawet gdy myslimy ze to glupota

Gość Jaga_Wiedzma
Napisano

Fajna zabawa ale ja bym tam Dalajlamy do tego nie mieszała :haha:

Napisano

Właśnie, nie miałem na myśli, że to głupota, mam na myśli, że dalajlama nawet nigdy nie widział pewnie takiego testu, bo jest... zwykły, nie chce powiedzieć niczego negatywnego-on po prostu się niewiele wyróżnia.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Nawet nie nadąrzałam zanotować a pamiec mam słabą więc nie zrobiłam tego testu.

Gość Patryk8
Napisano

opis kawy to osobowość Twojego seksu - zbożowy :)

Po tytule filmiku miałem nadzieję, że szczena mi opadnie, i poznam siebie dokładniej, szkoda, że okazało się to tylko zabawą. Pozdrawiam!

Ps. Gloria tam na dole jest taka ikonka (2 kreski) tam się zatrzymuje filmik, potem możesz go ponownie uruchomić.

Napisano
Ps. Gloria tam na dole jest taka ikonka (2 kreski) tam się zatrzymuje filmik, potem możesz go ponownie uruchomić.

Dzięki za podpowiedź.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Z testu wynika,że moje życie jest marzycielskie,mój seks aromatyczny,a mój wróg inteligentny :)

Napisano

Niezbyt prawdziwe :( Często dostaje takie pseudo psychotesty na maile

• 2 tygodnie później...
Napisano

Test jest ok tylko martwie sie bo dla mnie koty sa falszywe:(

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

hmm , pierwsze wyszło mi strasznie szlachetne - honor miłość rodzina kariera pieniądze ") , Co do seksu to pobudzający ^^ Ale chyba jednak pójdę się zabić bo wyszło ze jestem gejem ...