olka694 Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 Miałam dziwny sen o moim chrześniaku... Śniło mi się że zabrałam go ze sobą na wesele do kuzynki... i zamiast zajmować sie nim to poszłam sobie gdzieś (nie mam pojęcia gdzie) i jak wróciłam to jego już nie było... szukalam go i nie mogłam znaleźć... wkońcu się znalazł... ale za jakąś chwilę znowu się zgubił... i znowu zaczęłam go szukać... tym razem już go nie znalazłam bo się obudziłam cała zalana potem... czy ktoś potrafi mi powiedzieś co ten sen mógł oznaczać??
Gość winteer Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 olka694 Twój chrześniak może odzwierciedlać sprawy krórymi nalezy sie zająć, a ich zaniedbanie może doprowadzić do poważnych konsekwencji
olka694 Napisano 6 Września 2009 Autor Napisano 6 Września 2009 olka694Twój chrześniak może odzwierciedlać sprawy krórymi nalezy sie zająć, a ich zaniedbanie może doprowadzić do poważnych konsekwencji hmm... wydaje mi się że raczej staram się niczego nie zaniedbywać... jeśli tylko jest taka możliwość to wypełniam swoje obowiązki...
Gość winteer Napisano 6 Września 2009 Napisano 6 Września 2009 To w takim razie - poprostu wyraz Twoich lęków i obaw przed taką sytuacją - możliwe że za bardzo się przejmujesz i dlatego sie to przekłada na Twoje sny - jakbyś świadomie dążyła do perfekcji a Twoja podświadomośc podpowiadała że nawet to nie daje 100% pewności że wszystko zostanie dopilnowane
Rekomendowane odpowiedzi