Beatqa Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 2 dni minęly od rozstania z moim ukochanym.. Wczorajszej nocy nie moglam zasnac..jak sie obudzilam, obudzilam sie cala we lzach, moj sen byl nastepujacy : Leże w szpitalu, nie przytomna, przy mnie siedzi moj ukochany, trzyma mnie za reke, gdy sie budze podaja mi mnostwo roznych lekarstw, konieczna bylaoperacja, umarlam z winy lekarzy...Na moj pogrzeb przyszly dwie osoby : ukochany i sąsiadka..lezaly wszedzie wkolo tylko chryzantemy zlociste jak promyk slonca , codziennie po pogrzebie przychodzil do mnie moj ukochany, codziennie mowil do cementu "kocham cie" codziennie przynosil czerwona rózę.. Co to moze oznaczac ? z Gory dziekuje za odpowiedz
Nikopol Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Tęsknisz za nim i żałujesz, że sie rozstaliście. Byc może obwiniasz, oskarżasz o to siebie, jednocześnie mając do siebie również pretensje.
Rita Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Istnieje tutaj duża świadomość, że wraz z nim odeszła część Ciebie. Natomiast głowa do góry, jeżeli ten mężczyzna jest Twoim przeznaczeniem, to w ten czy inny sposób, znowu się połączycie. A jeżeli los "uważał", że już czas zrobić miejsce na prawdziwą miłość? Jak inaczej mógł tego dokonać, jeśli nie przez "zaaranżowanie" Waszego rozstania? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi