kojott86 Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 dzis w nocy mialem sen ktory mnie zaniepokoil. Snilo mi sie ze mialem w domu cos nalezy do Szatana lub cos co jest poswiecone dla niego, byla to chyba mala ksiazeczka, oprocz tego mialem w pokoju miecz ze wzorami "szatanskimi" miecz byl o tyle dziwny, poniewaz mial 3 ostrzapatrzac prostopadle z gory na ostrze wygladalo jak litera Y. Prosze o pomoc w interpretacji gdyz nie potrafie wyszukac wiecej informacji w senniku i do konca nie mam pojecia co ten sen moze symbolizowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agii Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 cześć. Sen o szatanie jest przestrogą, abys zmienił swoje dotychczasowe życie. Może oddaliłes się od Boga i słuzysz teraz złu zamiast dobru. Ciezko ten sen zinterpretowac, ponieważ czasem male nie zanczace jak dla nas szczegoly sa kluczem do rozwiazania tej" zagadki". Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 dzis w nocy mialem sen ktory mnie zaniepokoil. Snilo mi sie ze mialem w domu cos nalezy do Szatana lub cos co jest poswiecone dla niego, byla to chyba mala ksiazeczka, oprocz tego mialem w pokoju miecz ze wzorami "szatanskimi" miecz byl o tyle dziwny, poniewaz mial 3 ostrzapatrzac prostopadle z gory na ostrze wygladalo jak litera Y. Prosze o pomoc w interpretacji gdyz nie potrafie wyszukac wiecej informacji w senniku i do konca nie mam pojecia co ten sen moze symbolizowac tak trudno ten sen zinterpetować ale ja mam wrażenie, że z czyms walczysz w życiu. I to jest coś czego dotychczas nie doświadczyleś. może to zły trop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojott86 Posted September 25, 2006 Author Share Posted September 25, 2006 Vanilia22, http://www.sennik.biz/forum/diabel-i-miecz-vt3443.htm?sid=0a94374c76a9b8080dfb006ba8d90e0a#18028 tak trudno ten sen zinterpetować ale ja mam wrażenie, że z czyms walczysz w życiu. I to jest coś czego dotychczas nie doświadczyleś. może to zły trop? moze to miec zwiazek z problemami miedzy mna a moja dziewczyna?? Dzieki za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 mam nadzieję, że wszystko sie ułoży:) M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts