mefisto Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Śniło mi się gwieździste niebo, granatowe, ciemne. Na nim co jakąś chwilę pojawiały się stada spadających gwiazd. [glow=red:96c82d6688]z góry dziękuje za pomoc[/glow:96c82d6688] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Śniło mi się gwieździste niebo, granatowe, ciemne. Na nim co jakąś chwilę pojawiały się stada spadających gwiazd. - zakładając iż niebo jest nieświadomością, a gwiazy rozświetlającą je wiedzą... przebłyski geniuszu? :smile: Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szu_bu_bu Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 A ja dziś szukając czegoś dla siebie natrafiłam w swoim notatniku wynotowaną dawno od astrologa Wojciecha Jóźwiaka ze strony sennika radia zet taką sliczną definicję gwiazd na niebie, więc przytaczam i pozdrawiam: Nasza podświadomość jest "samorodnym astrologiem", i tak jak w astrologii gwiazdy symbolizują nasz los, czyli "co nam w gwiazdach pisane". Dlatego gwiazdy zmieniające się na niebie oznaczają zmianę naszego losu: czyli że od pewnej chwili zacznie ci się szczęścić po okresie niepowodzenia; albo odtąd twoje życie popłynie nowym torem. W takich snach często objawia się ten przyszły los i odczytać go można z okoliczności, jakie we śnie towarzyszą tym niezwykłym zjawiskom na niebie. (Wojciech Jóźwiak "Taraka"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 6, 2006 Author Share Posted October 6, 2006 Tak zdecydowanie super :smile: a ja nie posiadam drukarki , ehh... thx sbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts