Prim-ka Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Witajcie!!! dzisiejszej nocy śnił mi się sen , związany z dawnym znajomym i jeszcze jednym nieznanym mi człowiekiem, którzy byli bardzo (w stosunku do mnie, moich znajomy oraz dziecka ) agresywni. Zostałam pocięta tym nożem( 2 krotnie) w dłoń dokładnie - palce (kciuk i wskazujący) przez mojego znajomego a drugi (nieznany mi osobnik) jedynie się śmiał i drwił z tego. Widziałam zastygłą krew na moich palcach oraz blizny po przecięciu. Uciekałam z dzieckiem i znajomymi kobietami przed napastnikami, znalazłyśmy się w jakimś pomieszczeniu przypominający sale szpitalną ( w prywatnej klinice) i zobaczyłam jak mój znajomy bierze coś w stylu piły tarczowej i idzie w kierunku mojej osoby - ostatnią sekwencją przed przebudzeniem była osoba mężczyzny (nieznajomy ale czułam że jest bardzo silny), który chciał złapać mojego oprawce za ręce - wtedy obudziła się. Bardzo proszę o interpretacje tego snu, nie moge znaleść znaczenia - bycia atakowaną nożem i zastygniętej krwi , blizn i tym podobnych. nie potrafie sama tego sobie wytłumaczyć. JESZCZE RAZ BARDZO , BARDZO PROSZę. [ Dodano: 2006-09-28, 11:34 ] obudziłam sie poszłam do dziecka , przykryłam je i znów wróciłam do łóżka - mój kolejny sen był tak wesoły , że chyba śmiałam sie przez sen i niechciała się budzić. Byłam w jakiejś sali gdzie stały krzesełka w kręgu , przyszli nieznani mi ludzie i usiedli ( ja razem z nimi) zaczeło się bardzo niewinni, bo jeden z facetów coś powiedział śmiesznego do prowadzącego zebranie, zaczeliśmy podśmiewać sie po cichu, po tym zaczęto opowiadać dowcipy, żarty robić, itp. Na koniec pamiętam że smiałam się do rozpuchu i przypominam sobie że ktoś z uczestników " puścił bączka" co poprostu sale rozbawiło na amen. Przyszedł mąż i mnie obudził i tak się skończył super sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Ktoś Ci bardzo utrudnia realizację Twoich celów, wg planu. Czy tak jest? Czy napotykasz przeszkody? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prim-ka Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 Bardzo dziękuje za słowa które napisałaś Rita!!! Choc faktycznie nie mają one nic wspólnego z moim dotychczasowym życiem. Jestem matką, która spędza czas z dzieckiem w domu, mój zakład pracy na moim wychowawczym został zamknięty, mąz zarabia tyle że starcza na wszystko i nawet więcej .Plany moje sa urzeczywistniane - w domu mam zajęcie w którym się spełniam ( podpisałam umowe z Firmami i opracowywuje w domu projekty na umowe zlecenie) Jedynie ten człowiek , który śnił mi się jako oprawca ( tzn. dawny znajomy nie widziałam go chyba z 7 lat) chciał kiedyś dokaonac na mojej osobie gwałtu. Wyleczyłam się z tego niemiłego zdarzenia już dawno temu, nie myśle o nim, nawet przez myśl mi ta osobnie nie przeszła do dzisiejszej nocy. Sama nie wiem co o tym myśleć ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Sama nie wiem co o tym myśleć ?? - ten człowiek przychodzi w Twoich snach jako symbol... z tego co mówisz, działania przeciwko Tobie i przy Twoim oporze. Sama musisz się zastanowić, jaka sytuacja z Twojego aktualnego życia jest bliska w analogii. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts