Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy noszenie pierścienia wikingów, pierścienia pentagram oraz pierścień oko horusa będzie się wykluczało nawzajem, kłóciło ze sobą?

Napisano

Wikingów i pentagramu się nie wyklucza, wikingów i oko horusa się wyklucza, pentagramu i horusa nie powinno się wykluczać. Ale zależy czy chcesz je nosić parami naraz i do jakich celów + kwestie indywidualne, więc odnośnie swojej osoby powinieneś sprawdzić sam :)

Napisano
Czy noszenie pierścienia wikingów, pierścienia pentagram oraz pierścień oko horusa będzie się wykluczało nawzajem, kłóciło ze sobą?

jak ci starczy palców możesz nosić co chcesz:) chociaż pentagram radzę nie łączyć z innymi pierścieniami, ot takie wykluczanie się pewnych fal:)

To i tak zależy w co wierzysz i do czego przekazujesz swoją energię,

niektórzy zwykłemu kamykowi nadają moc szczęścia i staje się ich amuletem

Napisano

jesli chodzi o PW to jednoznacznie potrzebuje silnego pierścienia ochronnego. Co do oka to chodzi mi o ochrone przed falszywymi ludźmi. pentagram to ja w tej chwili rozstrzygam jako amulet wiec pierscienia nie kupie, lecz prawdopodobnie ze wzgledu na rodzicow i tak go nie bede miec.

Napisano
jesli chodzi o PW to jednoznacznie potrzebuje silnego pierścienia ochronnego. Co do oka to chodzi mi o ochrone przed falszywymi ludźmi. pentagram to ja w tej chwili rozstrzygam jako amulet wiec pierscienia nie kupie, lecz prawdopodobnie ze wzgledu na rodzicow i tak go nie bede miec.

Wytatuuj sobie go w mało widocznym miejscu np henną.. nikt nic widział nie będzie :chytry:...

Napisano

Najgłupszy pomysł jaki może, to właśnie zrobić coś na ciele, bo wtedy ciało uznaje to jak wrogie...porób sobiu tatuaże oj porób ; )) zobaczymy jak długo pociągniesz bez chorób...a swoją drogą to właśnie pierścień pentagramu dopasuje się do większości pierścieni, a jak nie pierścien to sam pentagram....

Napisano (edytowane)
Najgłupszy pomysł jaki może, to właśnie zrobić coś na ciele, bo wtedy ciało uznaje to jak wrogie...

A właśnie że nie, bo tatuaż staje się częścią ciała i potęguje 'moc' właściciela :chytry:

Edytowane przez Regis_
Napisano

Nie zamierzam sobie tatuować symboli magicznych na ciele. :) Jestem temu przeciwny. :) Ale pierścień Wikingów to sobie kupić muszę bo brak mi ochrony. :)

Napisano

AioMizu jak chcesz "typowej" ochrony, to atlantów bardziej blokuje przepływy, zarówno pozytywne jak i negatywne, lepiej chroni też pierścień pentagramu.

A właśnie że nie, bo tatuaż staje się częścią ciała i potęguje 'moc' właściciela :chytry:

Podstaw choćby z biologii brakuje widzę, gdyby to było "swoje" a nie "obce" to organizm by przyswajał/utrwalał tatuaż a nie go usuwał z czasem gdy komórki umierają i pokazują się nowe. Pamięć komórkowa działa zawsze i bardzo ciężko ją zmienić. I sądze, że nie potęguje, bo nie rodzisz się z takim tatuażem, jest to sztucznie wyrządzona szkoda, ingerencja w ciało. Przy insercjach różnych środków, żeby organizm ich nie usuwał za szybko podaje się specjalne leki, a tatuaż na/czy pod skórny to raczej nie witaminki. Zresztą spróbuj ;) Poproś o wytatuowanie pentagramu a potem go zamknij, będe ciekaw czy uda Ci się nie cierpieć

Napisano

Podstaw choćby z biologii brakuje widzę, gdyby to było "swoje" a nie "obce" to organizm by przyswajał/utrwalał tatuaż a nie go usuwał z czasem gdy komórki umierają i pokazują się nowe. Pamięć komórkowa działa zawsze i bardzo ciężko ją zmienić. I sądze, że nie potęguje, bo nie rodzisz się z takim tatuażem, jest to sztucznie wyrządzona szkoda, ingerencja w ciało. Przy insercjach różnych środków, żeby organizm ich nie usuwał za szybko podaje się specjalne leki, a tatuaż na/czy pod skórny to raczej nie witaminki. Zresztą spróbuj ;) Poproś o wytatuowanie pentagramu a potem go zamknij, będe ciekaw czy uda Ci się nie cierpieć

A miałam wyrysowane na ciele pentagramy:PP W okolicach najsłabszych czakr. Znacznie pomogło mi to je rozwijać:) Z tej samej biologii powinieneś wywnioskować iż nic nie trwa wiecznie. Heh... usuwanie komórek... nie wiem jak u Ciebie ale w moim organizmie cały czas umierają stare komórki i rodzą się nowe;p

Napisano

przepraszam AoiMizu ze sie wtrace ale nie chce zakladac nowego tematu

mianowicie

witam

mam pytanie odnosnie polaczenia

-pierscienia wikingow z tybetanskim węzłem szczęścia (symbol nieskończoności) ktory to jest inkrustowany turkusem co jak dla mnie jest dobra opcja poniewaz jestem wodnikiem i 3ka i turkus mi odpowiada pod wzhledem astralnym

czy mozna je polaczyc?

jesli chodzi o pierscien wikingow to kupowal bym go na u tej osoby (link ponizej) poniewaz po wymianie kilku maili wydaje mi sie wiaygona osoba ktora ma pojecie o runach i jak je laczyc ze soba

a.a. pierścienie runiczne - PIERŚCIEŃ Z RUNAMI WIKINGÓW nr. 16-18

bede wdzieczny za odpowiedz

Napisano

Nie przejmuj się. Wciąż jest twój post na temat. :) Dzięki za stronę. Jest interesująca. :)