zakapior Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Sen zaczął się od tego że poszedłem na trening karate ( bo chodze) i wracając z niego dostrzegłem białą postać ,być może chłopca .Po powrocie do domu połozyłem się do łożka i zacząłem albo coś czytać albo sobie wymyślać w głowie jakies historie.Słyszałem jakby głos z lekkim rosyjskim akcentem cos opowiadał.I nagle powiedział że "duch małego dziecka złapał go za ręce" i w tym momencie cos mnie chwyta za rece i wgniata w łożko.Nie moge powiedzieć słowa , czuje jakbym sie dusił, obok leży brat ale nie moge nic powiedziec i czuje jak sie zapadam w łożko,cały czas siłując sie z "mocą" ... w pewnym momencie ustaje ... jak sie budze. prosze o interpretacje tego bo calą noc nie spałem a czesto miewam dziwne sny. pozdrawiam kuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Skoro trenujesz karate, to powinieneś wiedzieć i pewnie wiesz, że to nie tylko sztuka nauki posługiwania isę własnym ciałem do obrony fizycznej ale także budowanie równowagi psychicznej, mostu między tobą a Twoją podświadomością. Powinieneś skupić się na tej drugiej strefie, bo widocznie masz tam jakieś braki, gdyż we śnie prowadziłeś walkę z własnymi słabościami, z własnym sobą, co upostaciowanie było w osobie małego chłopca. Jaki masz pas i jak długo trenujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 A dlaczego słabości kojarzysz z małym chłopcem? Duch jak duch, może był może i nie...nie mam pojęcia jak zmęczony byłeś po treningu Myślę , że tamto widzenie napędziło podświadomość do ukazania TEGO w postaci takiej a nie innej, ale raczej ja intrepetowałabym to jako widmo z przeszłości, które Cię przygniata i jesteś w tym "bólu" sam, bo osoba, której też może to dotyczy ,m tu Twój brat, też jest bezsilny wobec tego. Jaki masz pas i jak długo trenujesz?A to z ciekawości :smile: [ Dodano: 2006-10-21, 23:38 ] Albo chłopiec chce Cię opentać :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 A to z ciekawości Ciekawość to pierwszy krok dopiekła, widocznie tam mi spiszno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 A powinno nie być tak "spiszno" bo błędnie :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Nie kieruje sie przesłankami typu: "powinno" :neutral: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts