Ane Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Niedługo przed przebudzeniem się śniłam,że stoję przy otwartych drzwiach komórki ( gdzie bywały dawniej szczury ). W tym samym czasie mój pies gania jednego po ogrodzie. Nagle biegnie ten szczur w moją stronę i robi ich sie więcej. Bardzo sie bałam i szybko zamknęłam drzwi komórki. Szczury z rozpędu uderzają w drzwi i robi sie z nich znów 1 szczur i ucieka znów na ogród,gdzie szaleje za szczurem mój pies. PHI Prosze o interpretację ! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Dojdzie do konfrontacji z "wrogiem", a w każdym razie z kimś nieprzyjaźnie nastawionym. Co ważne - to osoba, z którą nie do końca Ty bezpośrednio "masz na pieńku"... natomiast zaatakuje Cię z racji Twojego stanowiska wynikającego z przyjacielskiej relacji i poczucia lojalności w stosunku do bliskiego człowieka. Swoją drogą Twój "pozytywny" znajomy świetnie radzi sobie z tym osobnikiem, zna bardzo dobrze jego słabe strony i chyba po prostu musi z nim obcować z powodu "wyższych celów". A Tobie nie zabraknie sprytu, aby "bezboleśnie" wybrnąć z niemiłej sytuacji. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ane Posted October 3, 2006 Author Share Posted October 3, 2006 Serdecznie dziękuję za ta interpretację. Może mieć pokrycie z moja codziennością. Rzeczywiście ktoś zaszedł mi za skórę i rzeczywiście moja bliska osoba jest pod wpływem tej "złej" osoby. Ale moja lojalność chyba zwycięży i przetrwa kryzys. POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Tylko jest jeszcze jedna sprawa, zauważ że bliska nadal po Twojej "akcji" obcuje ze "szczurem". Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts