milak Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Rzadko miewam sny ,które pamiętam,dlatego oczekuje od kogoś choćby krótkiej interpretacji.Śniło mi sie ,że wyciągałem monety z błota czy z ziemi.Było ich coraz więcej i były złote.Napychałem sobie nimi kieszenie. Monety nie były brudne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ucyś Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 nie ważne czy to byłaziemia czy błoto wydaje mi sie że otszymasz spadek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Rzadko miewam sny ,które pamiętam,dlatego oczekuje od kogoś choćby krótkiej interpretacji.Śniło mi sie ,że wyciągałem monety z błota czy z ziemi.Było ich coraz więcej i były złote.Napychałem sobie nimi kieszenie. Monety nie były brudne . Jakieś szczególy? M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milak Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 NIESTETY NIE PAMIĘTAM NIC WIECEJ.TA ZIEMIA CZY BŁOTO BYŁO RACZEJ ZWARTE ,SUCHE.DZIAŁO SIĘ TO PRZY DUŻEJ BRAMIE.TO CHYBA WSZYSTKO.DZIĘKI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Śniło mi sie ,że wyciągałem monety z błota czy z ziemi.Było ich coraz więcej i były złote.Napychałem sobie nimi kieszenie. Monety nie były brudne . Myślę, że jest to pozytywny znak. Być może dostaniesz pracę albo stypendium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ucyś Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 ja bym zalecał jednak ostrożnoś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 NIESTETY NIE PAMIĘTAM NIC WIECEJ.TA ZIEMIA CZY BŁOTO BYŁO RACZEJ ZWARTE ,SUCHE.DZIAŁO SIĘ TO PRZY DUŻEJ BRAMIE.TO CHYBA WSZYSTKO.DZIĘKI. Hmmm myśle, że ten sen oznacza w pewien sposób zmianę i to dośc istotną. M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts