gosia2 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Jakiś czas temu (3-4 miesiące) śniło mi się, że z zaskoczenia, bez wcześniejszego uprzedzenia - ciąży nie pamiętałam - urodziłam zdrowe i śliczne dziecko. W ubiegły czwartek moja szwagierka śniła, że urodziły nam się bliźniaki. Mówiła, że było to też dla niej zaskoczenie, zastanawiała się co my zrobimy z czwórką (już teraz) dzieci. A w niedzielę rano zadzwoniła moja mama, że śnił jej się niepokojący sen, że nie mogłam urodzić dziecka, było bardzo duże i się strasznie męczyłam. Zadzwoniła, żebym uważała na siebie bo nie podobał jej się ten sen. Dziwne, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosia2 Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Może i była, ale nie zatroszczyliśmy się o nią i raczej klamka zapadła. Ja bardzo żałuję, mąż mówi, że nie, ale kto tam go wie? Może robi dobrą minę do złej gry? Nikt o tym nie wie z rodziny tzn. ani szwagierka, ani moja mama, bo czym się chwalić? Skąd u nich takie sny? [ Dodano: 2006-10-26, 12:35 ] Moi drodzy, macie jakieś pomysły dotyczące interpretacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts