schismatic Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 runy Uruz-Hagalaz-Kenaz są 'odpowiedzią' na pytanie odnosnie ewolucji nastawienia co do mnie, przez pewnego kolegę po przeczytaniu pewnej wiadomosci,zapytania,a raczej propozycji (bez podtekstów :]) Zastanawia mnie troche ich wymownosc, taki 'sklad' to bardziej na gorączke by wskazywał nizli na emocje uczucia ...stąd sie zastanawiam wlasnie.. albo,ze tak go irytuję (niewiedy czym o_O) Cytuj
pelargia Napisano 17 Września 2009 Napisano 17 Września 2009 uruz to chęc z jego strony na flirt, ktory ma byc interesujacy,druga ufaj intuicji i mądrym radom, ..a ostatnia..napisze ci jakie mam znaczenie w ksiazce: cieple uczucia, inicjatywa, nowe zwiazki...teraz poznasz milosc swojego zycia...ale..ja tu mam pare wrozb z runami i kazda ma inny opis..takze bierz poprawki:D powodzonka Cytuj
Dahut Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 A ja bym to określiła w ten sposób, że w ogóle nie zechce słuchać tej propozycji, szybko ją odrzuci, ale z czasem się ogranie, zmieni zdanie. Też widzę tutaj ten aspekt OK w rezultacie Cytuj
iridos Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 ta wiadomosc zburzy jego poukladany swiat... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi