Skocz do zawartości

Bardzo proszę ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zerknijcie na te liczby, co mówią o partnerstwie i o osobowości:

ona:2/11/20/29/38/47

on:6/15/24

Edytowane przez karmi
Napisano

Wg numerologii jest to jakaś relacja karmiczna, łączy ich ta sama lekcja karmiczna 2. To właśnie m.in. nauka partnerstwa(więcej informacji znajdziesz na forum, opisywałam już tę lekcję karmiczną; bądź poszukaj w Internecie).

Co do osobowości, to ona powinna być bardzo kreatywną osóbką, niezależną, o świetnej intuicji. Droga Życia to 11(z podliczby 38)/2, tak zwany 'kapłan ludu'.

Może mieć jakieś zdolności parapsychiczne, typu jasnowidzenie. Jako 19/1 z dnia urodzenia to taka indywidualistka, pewnie lubi rządzić(nota bene 19 jest długiem karmicznym oznaczającym m.in. nadużywanie tej władzy kiedyś tam).

Co do pana, to powinna go cechować umiejętność współpracy, on wręcz potrzebuje towarzystwa ludzi, może być domatorem, jakieś zdolności artystyczne posiadać.

Powinien być ciepłą osobą, talent dyplomatyczny, taki 'rozjemca', może być materialistyczny.

Napisano (edytowane)

Dziękuję Nereida...:)

Tylko ta jakaś relacja karmiczna 2 niewiele mówi, chociaż już trochę poczytałam o niej. Nie mogę pojąć, co ci ludzie przerobić i czy już przerobili, czy to dopiero przed nimi? Czy można to jakoś określić na podstawie liczb?

Odnośnie tej karmicznej 19, ona pojawia się w tym portrecie czterokrotnie, czy to ma jakieś znaczenie? Co u tej osoby mówią liczby na temat partnerstwa? Jak ma odnaleźć własną drogę?

Jeśli będziesz miała chwilę, prosze zerknij raz jeszcze i pomóż więcej zrozumieć.

Edytowane przez karmi
Napisano

To jest lekcja karmiczna 2, nie relacja. Czytaj uważniej.

Nie chce mi się tego w kółko opisywać, tutaj odnajdziesz znaczenie: Magia istnienia

Co do długu karmicznego 19, tak, widziałam, że czterokrotnie pojawia się ta liczba w portrecie. Być może kiedyś trochę narozrabiała. ;) Była w posiadaniu jakiejś władzy i jej nadużywała, tyranizowała ludzi w taki wręcz dyktatorski sposób. ;)

W tym wcieleniu powinna oczyścić się z tego długu, zauważać potrzeby innych, nauczyć się tolerancji, empatii.

Jak ma odnaleźć własną drogę? Wyciszyć się i wsłuchać w siebie. Odpowiedzi na wszystkie pytania są w nas.

Napisano

Dziękuję Nereida, jak ktoś już tutaj napisał, Twoja dyplomacja sięga szczytów ;).

Czy mogłabyś jeszcze powiedzieć czy ta karmiczna 19 może przejawiać się w tym życiu na nadwrażliwości na krzywdę i cierpienie?

I ponawiam pytanie odnośnie przerobienia karmy- czy na podstawie liczb można określić czy ona będzie przerobiona, kiedy może być przerobiona ( w jakim czasie)?

Być może moje pytania są naiwne, ale jestem "młodszy użytkownik", trafiłam tutaj przypadkiem i mnie wciągnęło, to wydaje się niedowiary, aby liczby były aż tak precyzyjne :)

Jeśli jeszcze nie straciłaś cierpliwości, to bardzo proszę, pomóż jeszcze ...:)

Napisano

Co do 1. pytania - w zasadzie to tak, ale na 'nadwrażliwość' ma wpływ wiele aspektów osobowości.

Na pewno będzie jej łatwiej oczyścić się z tego długu, jeśli będzie empatyczna, tolerancyjna, zauważała potrzeby innych i nie nadużywała swojego autorytetu(jeśli taki posiada bądź posiadać będzie). Jednak zapewne dostanie takie życiowe lekcje, które nią 'potrząsną' w razie czego i będzie musiała usiąść i zastanowić się nad tym, jak postępuje. Jak każdy z nas. :) Nic nie dzieje się przypadkowo, dostajemy dokładnie to.. co na zasługujemy. :)

Co do 2. pytania - nie, liczby nie określają czy się tą karmę przerobi, czy się z niej oczyści. To zależy wyłącznie od Ciebie, cyfry/liczby określają tylko Twój potencjał w momencie przyjścia na świat i później, gdy coś się zmienia.

Napisano

Dziękuję :)

Ale czy mogłabym prosić jeszcze kogoś o dokładniejszą analizę numerologiczną tych osób i tej relacji?