Alisha1988 Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 Witam wszystkich serdecznie zarejestrowałam się na tej stronie, ob przesladują mnie dziwne sny :/ hmmm... no dzisiaj to sen przegiął hehe śniło mi się, że byłam z koleżankami w jakimś nie wiem co to było, bank, sklep... i moja koleżanka, ale z którą na co dzień się koleguje, zaczęła do mnie strzelać z jakiegoś gnata :-] po plecach po brzuch, wszędzie! zabrakło jej naboi to jeszcze seobie doładowała i jeszcze strzeliła ze dwa razy. Z tamtąd zabrała mnie moja przyjaciółka i poszłyśmy do niej do domu, ale tam było bardzo dużo ludzi tak jakby to było jakieś centrum....:/ dziwnie Ból w tym śnie normalnie odczuwalam straszny... i przyszedł mój brat i przyniósł mi jakąś tabletkę i powiedział: "Ej weź tą tabletkę, bo zaraz zaczniesz sie dusić" i on wyszedł i tak sie stało.... tak jakby pozatykały mi sie uszy, dziwne odczucie było:/ i zaczęłam strasznie wymiotować krwią... FONTANNA ( okropne to było:( no wzięłam te tabletki i po jakimś czasie przestało. Ale co oznacza, że ktoś zanjomy do mnie strzela i co oznacza ta lejąca się krew - z buzi i z uszu help me :jezyk2:
pelargia Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 Jesli ktos do ciebie strzela ozn. to ze chce cie zrujnowac psychicznie..to z sennika..ale nie powiem rozsmieszyla mnie akcja ze strzelaniem..xDD ale sam fakt ze przezylas ozn, ze jej sie to nie uda.Trsykajaca krew z ciala oznacza utrate energii psychicznej i fizycznej, czestpo w wyniku klopotow czy wyrzutow sumienia. ii stwierdzam ze na ten sen to musisz patrzec z punktu psycho..tzn.czego symbolem jest dla ciebie ta kumpela..cos co do niej przejelas podswiadomie np. jakies zachowanie, albo mysli gnebi twoja dusze..tez podswiadomie.mozesz nie zdawac sobie z tego sprawy..przyklad: gdyby np, faszerowala cie jakimis narkotykami z twoim wlasnym przyzwoleniem, to jest niszczace i to cie wkoncy fizycznie i psychicznie zniewoli.musisz poszukac wlasnego zdania na temat jaki zly wplyw ma ona na ciebie..tabletka to lekarstwo...zalezy jakie odczucia zywisz w stosunku do swojego brata, bo tu go tez nie mozesz interpretowac rzeczywiscie tylko jako aspekt psychologiczny. zalezy czego jest on symbolem dla ciebie..moze ratunek albo ukojeniie znajdziesz w milosci, albo w bratniej duszy, albo w rodzinie..przyjaciolka jest tez zastanawiajaca...moze swiadczyc ze ta przyjazn znajdzie sie teraz w centrum twojego zycia, tlumaczac doslownie,..albo jesli ona ci pomaga we snie a u niej w domu tlok...moze w niej wsparcia nie bedziesz mogla znalezc..bo tak czy siak to brat tabletke przynosi a nie ona ja wyciaga...zalezy jakie odczycia zywisz do kazdej z tych osob i co one symbolizuja dla ciebie...powodzenia w interpretacji tej juz dokladniejszej.buzka
Alisha1988 Napisano 18 Września 2009 Autor Napisano 18 Września 2009 uuuu, gruuubo hehh no kumpla jest w porządku, właśnie nie rujnuje mnie psychicznie a wręcz przeciwnie ale dzięki bardzo za odpowiedź jeszcze sobie to przeanalizuje bo nie wiem pod jakim kątem mam patrzeć na to hihi:) dzięki jeszcze raz;) napewno coś jeszcze napisze jak mi sie Przyśni hehe hyhy pozdrawiam :*
pelargia Napisano 18 Września 2009 Napisano 18 Września 2009 tu nie chodzi o doslowne tlumaczenie..poczatek to tlumaczenie z sennika,to dalej trzeba by bylo zinterpretowac co masz takiego od niej, podswiadomie przejetego...ale nad tym trzeba sie zastanowic.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi