Skocz do zawartości

Zareczyny + Cmentarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko zaczyna sie gdzies w lesie gdzie zareczam sie z moja dziewczyna. Sa tam moi rodzice i ojciec mojej dziewczyny. Po chwili zaczynam z nim tanczyc tak jakby chcial mnie sprawdzic czy bede dobrym tancerzem. Nagle krajobraz zmienia sie i juz tanczymy na cmentarzu. Chcialem jeszcze dodac ze w przypadku mojej mamy w wiekszosci przypadkow gdy jej sie cos sni to takze z regły to sie sprawdza. Dlatego chcialem prosic kogos kto moglby mi przetlumaczyc ten sen . Dzis wlasnie w naszym zwiazku mijaja 3 lata odkod sie poznalismy. Z gory serdecznie dziekuje za odpowiedz ;)

Napisano

No to ja podpowiadam. Jak dobrze czujesz, po zaręczeniu ojciec Cię testuje :smile: Sprawdza czy jesteś dobrym kandydatem na męża dla jego córki, to raczej normalne nawet przy długoletniej znajomości, ludzie patrzą na to z perspektywy już nie chłopaka ale przyszłego męża. Może z dziewczyną wchodzicie w nowy dojżały etap.

Napisano

ojciec nie ma mnie raczej jak testowac poniewaz mieszkam z dziewczyna daleko od jej rodzinnego domu. Mówisz ze wchodzimy w nowy etap cos na pewno w tym jest bo ostanio jest bardzo kiepsko z nami glownie z powodu glupstw jakie w ostatnim czasie poplenia moja dziewczyna :(

Napisano

Tylko nie zwalaj na nią tej winy bo jak już się przekonałam miliony razy wina leży po środku. Często tego nie widać. Taniec w tym wypadku pokazuje jak czujesz się w tej nowej sytuacji, nie napisałeś jakim jesteś tancerzem, ale to chyba wiesz najlepiej jak się czułeś tańcząc. Tak myślę.

Napisano

W przypadku zdrady wina tez lezy po srodku nie wydaje mi sie.... :(

Napisano

Właśnie, nie wydaje się ale też leży po środku. Oj ja wiem, że to trudne i ciężko zaakceptować fakt, że coś takiego może mieć swoją przyczynę w nas samych. Nie wgłębiajmy się w to, bo lepiej się żyje w nieświadomości. Pozdrawiam, i nie smuć się proszę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...