ryhoo Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 miałbym prośbe jakby mógł mi wytłumaczyć co może oznaczać taki sen: śniło mi sie że byłem w jakimś kościele bazylice i stałem dosłownie pare metrów od papieża na początku papież ciągle mi sie przyglądał ,następnie gdy nastaił moment w mszy sw. gdy przekazuje sie znak pokoju podeszedł do mnie uścinoł mnie i powiedział że mnie przeprasza jak zapytałem go za co mnie przeprasza on powiedział że ja wiem za co i na tym sie sen skończył.Bardzo bym prosił o wasze zdanie na temat tego snu bo w sennikach nie jest jednoznacznie sprecyzowane.Z góry dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 senniki, senniki,senniki...jeszcze wiecej sennikow, idz do biblioteki wyporzycz wszystkie jakie zdolasz uniesc i wnikliwie szukaj prawdy na temat swego snu. Twoja podśwadomość zwraca Ci uwage iz powinienes sie nad czyms bardzo waznym dla kazdego czlowieka zastanowic. Powinienes przeprosic i wybaczyc samemu siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts