Joann Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 Śniło mi się, że miałam 3 sukienki do wyboru: białą, niebieską i różową. Zdecydowałam się na różową, była ona na ramiączkach i nie wiem dlaczego, ale załozyłam pod nią jeszcze podkoszulkę. Wyglądałam jak księżniczka. W śnie powiedziałam do kogoś, że teraz to będę się podobać .. Nie za bardzo rozumiem tego snu i proszę o wytłumaczenie. Z góry dziękuję.
Gość winteer Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 Joann Sukienki skojarzyłam z wyborem sposobu postępowania a taki jaki Ci najbardziej odpowiada.. a ponieważ załozyłaś podkoszulkę (domyslam się że zakryłaś dekolt) - dlatego aby byc bardziej tajemniczą pomimo tego że wygladasz ponętnie i dostojnie
pelargia Napisano 19 Września 2009 Napisano 19 Września 2009 Suknia jest to przystosowanie sniacego do sytuacji spolecznej, ktora moze byc udana lub nie, mozesz sie czuc swobodnie, lub skrepowanie.Rózowy kolor pochodny czerwonego kojarzy sie z uczuciami, moze nowy romans na horyzoncie albo jakis flirt, cos napewno przelotnego...bo niedosc ze jasny kolor to i podkoszulka..No napewno nabierzesz pewnosci siebie..
Rekomendowane odpowiedzi