Melisa Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 Witam!W mojej rodzinnie nastąpił mały zgrzyt poprzez niedomówienie pomiędzy mną,a moją bratową.Od tego momentu upłynęły 2 miesiące.Brat mnie zaprosił raz w odwiedziny i odmówiłam.Teraz dostałam zaproszenie po raz drugi,ale ja osobiście nie moge się zdecydować.Na to przyśniło mi się,że jestem tam.Wchodzę do kuchni,moja bratowa siedzi z miską na kolanach w której jest pełno fusów od kawy i płacze...No i mam dylemat... :?:
elvirka Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 moim zdaniem powinnaś jechać,bo twój sen nie wróży ci źle,będzie miła atmosfera a spory jakie między wami były z pewnością znikną
Melisa Napisano 27 Października 2006 Autor Napisano 27 Października 2006 Pszepraszam za dublowanie tematu,ale komputer mi sie zawiesił Dziękuję za odpowiedż.Ja tez zinterpretowałam ten sen pozytywnie-że "problem" sie rozwiaże i bedzie ok :grin: [ Dodano: 2006-10-27, 17:41 ] Pszepraszam za dublowanie tematu,ale komputer mi sie zawiesił Dziękuję za odpowiedż.Ja tez zinterpretowałam ten sen pozytywnie-że "problem" sie rozwiaże i bedzie ok :grin:
elvirka Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 nie ma sprawy,jak masz jakiś sen to śmiało wal do mnie :grin: życze ci żeby wszystko poszło w pożądku
Rekomendowane odpowiedzi