Melisa Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Witam!W mojej rodzinnie nastąpił mały zgrzyt poprzez niedomówienie pomiędzy mną,a moją bratową.Od tego momentu upłynęły 2 miesiące.Brat mnie zaprosił raz w odwiedziny i odmówiłam.Teraz dostałam zaproszenie po raz drugi,ale ja osobiście nie moge się zdecydować.Na to przyśniło mi się,że jestem tam.Wchodzę do kuchni,moja bratowa siedzi z miską na kolanach w której jest pełno fusów od kawy i płacze...No i mam dylemat... :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvirka Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 moim zdaniem powinnaś jechać,bo twój sen nie wróży ci źle,będzie miła atmosfera a spory jakie między wami były z pewnością znikną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisa Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Pszepraszam za dublowanie tematu,ale komputer mi sie zawiesił Dziękuję za odpowiedż.Ja tez zinterpretowałam ten sen pozytywnie-że "problem" sie rozwiaże i bedzie ok :grin: [ Dodano: 2006-10-27, 17:41 ] Pszepraszam za dublowanie tematu,ale komputer mi sie zawiesił Dziękuję za odpowiedż.Ja tez zinterpretowałam ten sen pozytywnie-że "problem" sie rozwiaże i bedzie ok :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvirka Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 nie ma sprawy,jak masz jakiś sen to śmiało wal do mnie :grin: życze ci żeby wszystko poszło w pożądku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts