Skocz do zawartości

lotnisko, kolega, zakrwawiona twarz, krwawiacy tatuaz__

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam was

kolejny sen z serii, kolezanki i koledzy z lat szkolnych

bylam na lotnisku, odstawilam tam bagaze i udalam sie jak i wiele innych osob na zewnatrz, stala tam jakas altanka,do lotniska nie bylo daleko, to bylo w sumie na terenie lotniska

nagle widze kolege, nie widzialam go ponad 10 lat, pomyslalam ze ma z pewnoscia jakies wazne spotkanie sluzbowe za granica(robi kariere jest bardzo inteligentny). Widzialam go ale nei podeszlam do niego, obserwowala tylko z daleka. Nagle podjechala kolo niego taxi i myslalam, ze on wsiadl do niej, taxi odjechalo, ja bylam zla na siebie ze nawet nei podeszlam do niego, ze nie przawitalam sie z nim. Poszlam w tym kierunku gdzei stal wczesniej, podchodze i okazalo sie ze jednak on tak stoi jeszcze. Przywitalam go, wyciagnelam reke, jego dlon byly chuda ,strasznie dlugie i chude palce, dziwne uczucie. Powiedzial cos w stylu "nie chcialas podejsc wstydzisz sie za mnie". Ja na to ze nie, przeciez stoje obok niego i zeby przestal tak mowic.

Patrzylam na niego, byl smutny, jego twarz(spodziewalam sie raczej dobrze wygladajacego naukowca) byla poobdzierana, zdarty nos, na wpol wygojone odrapania, twarz , bezdomnego. Nagle spojrzalam w dol, jedna noga stal w dole w ziemi, nogawka podwinieta wysoko, na lydce na jej calej dlugosci, zakrwawiony tatuaz, SEX.

Edytowane przez asena3
nie wiem co to oznacza, mowil cos jakby ze przesadzil z alkoholem, ze stoczyl sie i ze jest na cos chory
Napisano

szkoda, ze nikt z was nie potrafi tego snu roszyfrowac:_smutny:

Napisano
szkoda, ze nikt z was nie potrafi tego snu roszyfrowac:_smutny:

A mnie jest raczej przykro, że sama nie potrafisz rozszyfrować własnego snu.

Posłuchaj, czy aby nie dręczą Cię jakieś wyrzuty sumienia w związku z przeszłością? (oczywiście nie musi chodzić o tego kolegę). Może żałujesz, że czegoś nie zrobiłaś (tak jak głupio Ci było, że do niego nie podeszłaś)?

Napisano

dziekuje za odpowiedz

co do wyrzutow sumienia, to chyba wiekszosc z nas czegos zaluje, ze sie postapilo tak a nie inaczej, dlatego tez trudno mi sprowadzic ten sen na jakies konkretne wydarzenie. Nie mniej jednak watpie ze ten tatuaz, zakrwawiona twarz kolegi, lotnisko, taxi i w ogole inne szczegoly mojego snu daja sie tak latwo wytlumaczyc wyrzutami sumienia z przeszlosci :)

Napisano

Dlatego nie rozpatruje się symboli pojedynczo :) Zwłaszcza, iż w wyniku przeniesienia sennego te szczegóły, które na pierwszy rzut oka wydają Ci się najistotniejsze, tak na prawdę tracą na wartości.

W każdym razie spokojna głowa, będę drążyć dalej!

A ten napis SEX, jak myślisz, dlaczego akurat taki? Co z tym seksem, jednym słowem?!

Napisano

W każdym razie spokojna głowa, będę drążyć dalej!

A ten napis SEX, jak myślisz, dlaczego akurat taki? Co z tym seksem,

jednym słowem?!

:_okok:

dziekuje, juz nie bede sie tak tym przejmowac.

Co do napisu , to nie wiem hmm, w sumie wszystko ok:_foch::jezyk2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...