Skocz do zawartości

Początki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum Witam Wszystkich!

Ezoteryką interesuję się od dawna, ale było to raczej zgłębianie teorii, a nie wykorzystanie praktyczne. Moim największym osiągnięciem było wejście w świadomy sen. Z powodu tak małej wiedzy praktycznej, a także teoretycznej zwracam się do Was użytkownicy tego forum z prośbą o pomoc. Według horoskopu celtyckiego jestem Cyprysem, a według znaków zodiaków Wodnikiem. Wychodzi na to, że moim żywiołem jest powietze. Chciałbym prosić Was o pomoc w rozpoczęciu mojego mistycznego kształtowania. Od czego zacząć? Jakie ćwiczenia na początek? Chciałbym, żebyście byli Mentorami w kształtowaniu mojej energii. Proszę o pomoc, gdyż naprawdę jestem w stanie poświęcić wiele dla uzyskania choćby najmniejszego efektu moje pracy.

Napisano

chyba arta strzelę, pt. "jak zacząć" bo mnóstwo osób o to pyta. Nie, nie wyzłośliwiam się. Tak w ogóle obawiam się, że dostaniesz po uszach od moderatora bo trochę w złym miejscu się przedstawiasz ;]

Zależy co Cię pasjonuje, co najbardziej w ezo Cię porusza. Ścieżkę musisz sobie znaleźć sam i nikt za Ciebie tego nie zrobi.

Napisano

Dzięki za szybką odpowiedź, przedstawiam się tu dlatego, ponieważ interesuję się właśnie magią żywiołów. Zawsze ciągneło mnie do powietrza i do wszystkiego co jest z nim związane. Tak więc dla Reszty - od czego zacząć ,,Drogę Powietrza", jeśli mogę tak to nazwać.

Napisano

Rozwiń sobie ESP, potem "czuj" wiatr. Burzę. Deszcz. Nawałnicę. Zefirek. I tak dalej.