asas Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 chciała bym o zinterpretowanie snu mojej siostry ktora glowi sie co jej sen moze znaczyc(zazwyczaj sie spelniaja) a opowiadala ze w snie szla przez jakieś śmieci co ktoś wyrzucił i gżązła w nich i widziała tam jakies stare opakowania po pizzy i kalafiory. proszę o odpowiedz. ps. czesto mi sie sni ze ktos mnie zabija np. oststnio ze ktos mi strzelil w plecy Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvirka Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 co do snu twojej siostry to niech uważa na zdrowie ,bo może zachorować,a co do twojego ,to przeszkodzisz komuś w zrobieniu interesu na twojej krzywdzie,ważne jest też jak często twój sen sie powtarza,tak więc byłabym wdzięczna gdybyś napisała to Link to comment Share on other sites More sharing options...
asas Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 dzisiaj poszla do lekarza bo miala jakas dziwna reke - jakas czerwona plama ktora swedziala (pewnie uczulenie) a moj sen hm... za bardzo nie pamietam ale tak co pare dni mi sie sie ze ktos mnie zastrzela albo ze goni a ja uciekam ale udaje mi sie uciec Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvirka Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 czyli jak widac sny coś w sobie mają mówisz ze większości wypadków udaje ci sie uciec,to dobrze,czyli twój sen oznaczał to co wcześniej napisałam,gożej gdybyś nie zdążyła uciec,ale już nierozdrabniajmy co to by znaczyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts