Skocz do zawartości

Umierający koń...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Snil mi sie umierajacy, jasno brazowy kon... Tak siedialem kolo niego i patrzylem dopoki nie zdechl... Jak tylko wyzional ducha powiedzialem do mamy "O juz" i bylem bardzo zadowolony z tego faktu...

Dodam ze jestem teraz w bardzo ciezkiej sytuacji zyciowej... Czy to znaczy ze niedlugo wszystko sie skonczy? Bo faktycznie sprawy (chyba) ida w dobrym kierunku.

Pozdrawiam

Napisano

Widać ze twoje problemy musiały być bardzo duże zdechły koń to symbol ciężkiej pracy wiec musisz sie przyłożyć jeśli problemy miały by odejść koń w podświadomości mógł być twój kiedy zwracałeś się do mamy to o tym świadczyło co oznacza zbliżające sie szczęście

Napisano

Dzieki za odpowiedz, troche mi pomogles...:) A czy kolor konia ma jakies znaczenie?

Napisano

Pisalem ze kon byl jasno brazowy... A czy smierc konia nie mozna zinterpretowac inaczej? To napewno symbolizuje ciezka prace?

Napisano

1234567, ten koń zapowiada pozytywne zmiany. Śmierć to przełom w jakiejś sprawie. Maść konia może wskazywać na Twoją determinację by w najbliższej przyszłości zrealizować wszystkie plany. Sen wskazuje właśnie na to, że wszystko idzie w dobrym kierunku, jednak pamiętaj, że może to być po prostu odzwierciedlenie Twoich odczuć.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...