Helena Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Snilo mi sie ze bylam w Anglii i poszlam do bankomatu wybrac pieniadze wlasna karta ktora rzeczywiscie posiadam na wlasne imie i nazwisko.Stoje w kolejce do bankomatu i kiedy przyszla moja kolej wlozylam karte ,wpisalam pin i odrazu podalam kwote 200 funtow do wyplaty,bankomat wyplacil mi te kwote ale chwile potem chac sprawdzic stan konta ponownie wlozylam karte i zamiast chyba liczby 4 wpisalam 7 przy pinie,chcialam cofnac ,wycofac wpisana cyfre ale bankomat sie jakby zacial i nic nie moglam juz zrobic.Najbardziej mialam zmartwienie ze na nastepny dzien mialm ranao leciec do Polski a moja karta zostala w bankomacie i nikt za mnie nie mogl sie po nia zglosic do banku,moja wewnetrzna rozpacz byla wielka,motalam sie co mam zrobic,a moj powrot na wyspy mial sie odbyc dopiero za 2 miesiace.Stala za mna jakas polka i ona chcac mi pomoc odzyskac karte probowala wszystkiego,prawie rozwalila ten bankomat ale w koncu wyskoczyla jej jakas kartka z informacja za mam na nastepny dzien zglosic sie do banku po odbior karty a ja wiedzialam ze nie moge bo wyjezdzam i zostam z tym problemem do konca snu bo w koncu sie obudzilam.Ciekawa jestem co oznacza ta blokada karty.Prosze odpowiedzcie mi bo nurtuje mnie ten problem. [ Dodano: 2006-10-28, 09:52 ] :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Wydaje mi się, że te pieniądze sa dla Ciebie ważne i boisz się ich utracić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 A rzeczywiście wyjeżdżasz często do Anglii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts