Szeef Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Ostatnio sniło mi się że moja koleżanka coś ukradła a ja wzięłam jej wine na siebie żeby uchronić ją od konsekwencji. Czekałam na sprawe w sądzie i w tym czasie wsadzili mnie do więzienia. Tam był bardzo ostry rygor nie mozna było się kontaktowac z nikim i jedna dziewczyna przyniosła mi list od kogos z bliskich na takich małych karteczkach które szybko schowałam zeby nikt nie zobaczył. mimo że trafiłam do więzienia to byłam też na wolności tzn. był moment kiedy poszłam do baru, wypiłam cos i zobaczyłam ze jedzie policja. Rozmawiałam z policjantem który się mnie dokładnie pytał jak to było z tą kradzieżą i mówił że coś mu sie nie chce wierzyć zebym to zrobila.. Był tez moment kiedy szłam wokoło swojego bloku strasznie płaczac(w tym snie wogole duzo płakalam ze strachu) i tam byli jacys znajomi ktorzy pytali sie co mi sie stalo ale ja przeszlam dalej. potem obudzilam się ze strachu (bardzo bałam sie tego wiezienia). Czy mógłby ktoś napisać co to może znaczyć?
Kot13 Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 czeka cie miła niespodzianka możliwe że od osoby która chroniłaś płacz w śnie jest przeciwieństwem tego co stanie sie w rzeczywistości wiec z pewnościa nie powinnaś z tego powodu płakać list mówi że spotkasz nową miłoś może przedstawi cie ta kumpela komuś albo spotka cie nagroda materialn
Rekomendowane odpowiedzi