nama Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 (edytowane) Proszę o interpretację - jak to zwiazek, czego sie wystrzegac i jak postepować, zeby było dobrze. Pozdarwiam Edytowane 7 Lutego 2011 przez nama Cytuj
Nereida Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 Wg numerologii jest to związek karmiczny, łączy Was to samo wyzwanie wibracji 3. Czego się wystrzegać i jak postępować? Odpowiedzi na te pytania są w Was! Cytuj
nama Napisano 26 Września 2009 Autor Napisano 26 Września 2009 A mogłabys to troszkę rozwinąć? Ktoś mi powiedział, ze mamy związek karmiczny z 26, a Ty piszesz , ze 3. Poproszę pięknie Cytuj
Nereida Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 Ja tylko mówię, że łączy Was to samo wyzwanie. Nie mówię 'z czego' ten związek. Czytaj uważniej. Wibracja 3 mówi o twórczym wyrażaniu siebie, rozwijaniu ekspresji, komunikacji, pewności siebie. Należy wystrzegać się intrygowania, plotkowania, popadania w przesadę, przejmowanie się błachostkami. Cytuj
nama Napisano 26 Września 2009 Autor Napisano 26 Września 2009 Ok, dziękuję myślę, ze moje niezrozumienie wynika z braku wiedzy o numerologii, dlatego dopytywałam. Miłego Cytuj
nama Napisano 28 Września 2009 Autor Napisano 28 Września 2009 Bardzo prosze o parę słów na temat tej relacji Cytuj
nama Napisano 19 Października 2009 Autor Napisano 19 Października 2009 (edytowane) podrzuce temat bardzo proszę o interpretację, wszelkie sugestie jakie przychodzą do głowy osobom, które się znają Edytowane 19 Października 2009 przez nama Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi